Přejít k hlavnímu obsahu

Všechny informace o MČR na jednom místě

Mistrovství České republiky v počítačových hrách je už za dveřmi, tudíž je důležité vědět o něm co nejvíce. Všechny hlavní informace týkající se TrackManie na MČR naleznete právě na řádcích níže.Info o MČR v kostce
Výchozí obrázek

Mistrovství České republiky v počítačových hrách je už za dveřmi, tudíž je důležité vědět o něm co nejvíce. Všechny hlavní informace týkající se TrackManie na MČR naleznete právě na řádcích níže.

mcr

Info o MČR v kostce

Počet postupujících hráčů TM: 16
Datum MČR 2012: 19.-21.10.2012
Datum ukončení kvalifikace: 30.9.2012
Místo konáníKongres Hotel Jezerka
Typ LAN turnaje: BYOC

Systém

Pojedeme klasický double-elimination bracket s Time Attack rozřazením na všech třech mapách. V TA bude rozhodující součet pořadí, v případě stejného součtu pořadí rozhodne umístění na poslední mapě.

V zápasech se pojede v módu Cup (s finalistou) s limitem 120 bodů. Pořadí map pro každé kolo bude vylosováno na začátku turnaje. V Grandfinále bude limit 150 bodů; hráči, kteří postoupí z WB dostanou bonus (1. 10 bodů, 2. 6 bodů).

Respawn bude povolen, skrývání ostatních hráčů nikoli. 

Všechny 3 mapy budou vydány ve středu 10.10.2012 v 8:00 ve speciální novince. Pokud by se na některé mapě objevila zkratka, oznamte jí adminovi a mapa bude upravena.

Harmonogram

Pátek
18:00 - 00:00 - příjezd & registrace hráčů

Sobota
10:00 - Time Attack rozřazení (3x10 minut)
11:00 - základní skupiny WB
12:30 - oběd
13:30 - semifinále Winners Bracket & 1. kolo Losers Bracket
14:30 - 2. kolo Losers Brakcet
15:30 - finále WB
17:00 - semifinále LB
18:30 - finále LB
20:00 - Grandfinále

Živý přenos

Jak vidíte v harmonogramu, je naplánován živý stream z grandfinále TrackManie na PLAYzoneTV. Samozřejmě budou s největší pravděpodobností k dispozici Relay servery. Chceme hráčům v tomto ohledu zajistit co nejlepší technické podmínky, proto v současnosti řešíme, jak udělat Relay servery, které by se napojily na LAN server. Pokud s tím máte zkušenosti kontaktujte mne.

Postupující na LAN finále MČR

{#Česká Republika} eSuba.kubayz
{#Slovenská Republika} wX.Hafik
{#Slovenská Republika} eSuba.hakkiJunior
{#Česká Republika} prcek
{#Česká Republika} Waxtr
{#Česká Republika} eXtensive sharkyn
{#Česká Republika} lufty09
{#Česká Republika} Horeni
{#Česká Republika} CSR.TýFa
{#Česká Republika} eSuba.Kappa
{#Česká Republika} Cyklista
{#Slovenská Republika} tween
{#Česká Republika} CSR.dragoN
{#Česká Republika} luka.han
{#Česká Republika} Mirasek1
{#Česká Republika} Tadeas TM

Hráči NeO.TMN, yazoo.TMN a Robi.cz byli nahrazeni.

Ceny na MČR 2012 v TrackMania Nations v hodnotě 33 000 Kč

1. místo - Mistr ČR v Trackmanii

Herní zestava MČR HAL3000 Game Master 9418/Intel i5-3450/8GB/1TB/N650GTX-Ti/DVDRW/W7H

Chcete mít doma sestavu z oficiálního Mistrovství České republiky v počítačových hrách? Toto je jedna z možností za rozumnou cenu, ale s exkluzivním výkonem procesoru Intel Ivy Bridge v kombinaci s grafickou kartou NVIDIA GeForce. Sestava jako celek je sestavena za následujících komponent: čtyřjádrový procesor z rodiny Ivy Bridge Intel Core i5-3450(6M Cache, 3.10 GHz, 3.50 GHz v režimu turbo), 8GB operační paměti DDR3, 1TB pevný disk Western Digital s rozhraním SATA600, DVD/RW mechanika Samsung, grafická kartaGIGABYTE GeForce GTX 650 Ti s 1GB paměti DDR5, tichý 500W zdroj, čtečka paměťových karet, Windows 7 Home Premium + herní laserová myš a klávesnice.

2. místo - Vicemistr ČR v Trackmanii

Procesor Intel Ivy Bridge i5 + hra od spoločnosti Comgad

 

3. místo

AVerMedia Live Gamer HD hra od spoločnosti Comgad

Live Gamer HD od společnosti AVerMedia je světově zcela unikátní zařízení a naprostá nezbytnost pro všechny, kdo to s profi-gamingem a vytvářením herních videí myslí vážně! To je také důvod, proč je využíván největšími YouTube herními kanály na celém světě i v ČR a proč je také zahrnut v profesionálních hráčských sestavách od CZC . Vaše cesta za slávou a uznáním na poli herního průmyslu nikdy nebyla víc na dosah.

 

Pokud se chcete na cokoliv zeptat, můžete buď zde v komentářích nebo přímo přes soukromé zprávy admina. Jakékoliv nejasnosti nenechávejte na poslední chvíli ;-)

mcr