Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: eEriness

10. 10. 2012 | 18:08 Counter Strike 1.6
Dalším týmem na seznamu pro představení týmů je eEriness, jeden ze dvou slovenských zástupců na turnaji.MČR PreviewVčera jsme oznámili první část MČR preview, ve které jsme si představili FROZENRIDERS. Další v pořadí jsou eEriness, jeden z papírově nejlepších týmů turnaje.Přehlédli jste předchozí díly nebo si je chcete oživit?
Výchozí obrázek

Dalším týmem na seznamu pro představení týmů je eEriness, jeden ze dvou slovenských zástupců na turnaji.

MČR Preview

Včera jsme oznámili první část MČR preview, ve které jsme si představili FROZENRIDERS. Další v pořadí jsou eEriness, jeden z papírově nejlepších týmů turnaje.

Přehlédli jste předchozí díly nebo si je chcete oživit?

9. 10.MČR Preview: FROZENRIDERS                                                              

eEriness

Line-up

{#Slovenská Republika} Miroslav 'neverim' Vizváry
{#Slovenská Republika} Matej 'Akynos' Današ
{#Slovenská Republika} Patrik 'bit0x' Buday
{#Slovenská Republika} František 'FranzP' Pobocek
{#Slovenská Republika} Jozef 'cHeatoN' Rosenberg

Tip na umístění: 3.

Poslední výsledky

3. Mezihernový turnaj září
3. Quietus Day 2012
3. LanCraft Spring
4. Mezihernový turnaj březen
4. GB Liga III: LAN finále

"V poslednej dobe sme nemali vobec cas na trening, pretoze niektori z nas pracuju, ostatni studuju ci uz strednu alebo vysoku skolu a jednoducho neni cas... Na MCR sa ideme najma zabavit, ale samozrejme budeme sa snazit uhrat najlepsie vysledky, na ake budu nase sily stacit :D Neviem,ako su na tom s treningom ostatni postupujici, ale verim, ze ked budeme v pohode a s kludom hrat nasu hru, mohli by sme skoncit na 3. mieste :)

Co sa tyka CS:GO, tak chalani si hru hned kupili a vidim ze ju aj hravaju... Moj nazor je taky, ze nema buducnost, co sa tyka competitive play a nepritiahne novych hracov, ale rozdeli komunitu este viac... Ak turnaje v 1.6 skoncia, ja osobne prejdem radsej na Dotu2 :)"

{#Slovenská Republika} Matej 'Akynos' Današ

Změny v sestavě

eEriness se za téměř celou dobu klasifikace udrželi ve stejné sestavě. Změna přišla až před Quietus Day. Z kola ven šel kvůli ztrátě motivace Martin 'Ch1ppy' Tihelka a QD zahráli eEriness s náhradníkem Jozefem 'cHeatoN' Rosenbergem. Ten nakonec po dobrém výsledku zůstal v sestavě napevno a právě jeho uvidíme i na Mistrovství v bílomodrém trikotu eEriness.

Šance týmu

Hned na první pohled je jasné, že eEriness oplývají stabilitou nejen sestavy, ale také výsledků. Vypovídá o tom několik umístění na bedně (nebo těsně za ní) v řadě za sebou. Tento slovenský tým odjakživa patřil k favoritům turnaje, bohužel však nikdy nedokázal vyřadit své rivaly, ať už to byli na posledních turnajích iNfernity, wrAth nebo eSuba.

Změnilo se něco po příchodu Jozefa? Zatím to tak nevypadá, věčná bronzová příčka se eEriness stále drží a výsledek boje s jejich dlouhodobými rivaly z eSuby na posledním Mezihernovém turnaji to pouze dokazuje.

Proto se dá počítat s tím, že eSuba bude proti slovenským zástupcům jasným favoritem, podobně tomu je i u iNfernity, s nestabilními wrAth ale nejspíše svedou hezkou bitvu, ze které by tým dnešního preview měl vyjít s úsměvem na tváři. Všichni ostatní mohou eEriness pouze překvapit, největší pozor by si Slováci měli dát na CSERVERS nebo FROZENRIDERS, kteří už v minulosti dokázali předvést těsné výsledky s lepšími týmy. Naštěstí eEriness nebývají týmem, který zakolísá ve skupinách - uvidíme, jestli se něco změní, když v akci uvidíme osm nejlepších týmů u nás.

Shrnutí

eEriness mají oproti všem ostatním týmům výhodu stability, možná se jim tak povede jedny z ostatních favoritů porazit. To se jim ale podaří jen pokud k tomu přidají i dobré individuální výkony. Nejpravděpodobnější ale je, že si eEriness přivezou domů do sbírky bronzových medailí další kousek. Věčně bronzoví.