Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: Gamesites.cz (wrAth)

12. 10. 2012 | 20:52 Counter Strike 1.6
První polovinu týmů uzavírají Gamesites.cz (wrAth) pod vedením Jana 'johnb' Balabucha.MČR PreviewSérie článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Dnes jsou na pořadu Gamesites.cz (wrAth).Přehlédli jste předchozí části nebo byste si je rádi oživili?
Výchozí obrázek

První polovinu týmů uzavírají Gamesites.cz (wrAth) pod vedením Jana 'johnb' Balabucha.

MČR Preview

Série článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Dnes jsou na pořadu Gamesites.cz (wrAth).

Přehlédli jste předchozí části nebo byste si je rádi oživili?

9. 10.
10. 10.
11. 10.
MČR Preview: FROZENRIDERS
MČR Preview: eEriness
MČR Preview: CSERVERS                                                                      

Gamesites.cz (wrAth)

Line-up

{#Česká Republika} Jan 'johnb' Balabuch
{#Česká Republika} Lumír 'Demo' Skotnica
{#Česká Republika} Ondřej 'zeusor' Poledno
{#Česká Republika} Tomáš 'smalito' Bortel
{#Česká Republika} Radek 'r4il' Ječmínek

Tip na umístění: 4.

Poslední výsledky

3. HAL3000 Tour finále
5. - 8. Mezihernový turnaj září
4. LanCraft Summer
2. Quietus Day 2012
2. Mezihernový turnaj červen

"Zdravím, tak napíšu pár slov o mojem týmu. Skládáme se z hodně zkušených hráčů (small, johnb, zeus, rail), kteří pořád mají chuť hrát 1.6. Snažíme se každej den scházet a něco potrénovat. Sám za sebe si myslím, že máme velkou šanci uhrát bednu a taky doufám, že to tak bude. Jinak se všichni na poslední akci 1.6 těšíme a doufáme, že si ji pořádně užijem. Hru Cs:Go nemůžu nijak srovnávat, protože sem ji ještě vubec nehrál a ani to nemám v plánu. Chci skončit u 1.6 a pak už se jen věnovat realnemu světu a myslím si, že nebudu jedinej od nas z týmu, protože nikdo cs:go nehraje kromě raila. To je asi tak vše co bych řekl a gl hf ostatním týmům."

{#Česká Republika} Lumír 'Demo' Skotnica

Sestavy v průběhu roku

Základ wrAth se ve většině turnajů neměnil. Trojice johnb-Demo-zeusor byla téměř na všech jejích turnajích a na každém turnaji je doplňovala jiná dvojice z výběru hráčů, mezi které patřil také Tomáš 'smalito' Bortel, Mates 'un1' Koula, většinou se přidal také Jiří 'Dissent' Adámek nebo Josef 'rejma' Dostál a v jednom případě i Ondřej 'Endruu' Piták a Jan 'Robben.' Raušer.

Do MČR sestavy se však zjevně dostalo pouze první jméno, které jste ještě v době přibližně před dvěma roky mohli vidět v sestavě nEophyte nebo ještě dříve DEFEATERS, s Lumírem se tak small znovu potká pod stejnou střechou jako právě u posledně jmenovaného týmu.

V sestavě překvapivě nevidíme Jiřího 'Dissent' Adámka, místo kterého bude reprezentovat Gamesites.cz zkušený Radek 'r4il' Ječmínek, který se rozhodl přestoupit ze zázemí FeW GamerS.

Šance na Mistrovství

Na první pohled je jasné, že si kapitán Jan 'johnb' Balabuch vybral to nejlepší, co na trhu zbylo. Lineup disponuje kvalitním AWP obzvláště v rukou smalla, jehož může na určitých mapách doplňovat i Demo a stejně tak nebudou chybět fragy z automatů, které si do rukou vezme zeusor s r4ilem a Demem.

V každém případě díky nadupané sestavě patří wrAth do té lepší poloviny týmů, ale již v minulosti se stalo, že prohráli proti papírově horším týmům a na to si budou muset dát pozor, obzvlášť ve skupinových zápasech. Na jedné mapě mohou porazit takřka kohokoliv, přestože pro ně eSuba i iNfernity budou tvrdým oříškem, ale to stejné platí i o opaku. Některé slabší týmy určitě mají na to porazit Gamesites.cz minimálně na nevhodné mapě, hlavně pokud půjde o první zápas ve skupině. Už na posledním LanCraftu jednou tvrdě narazili na odpor FeW GamerS a to se jim může stát znovu a pokud chtějí ve skupině uspět, musí zabrat hned od začátku a nezakolísat.

Pokud Honza s jeho týmem v play-off narazí na eEriness, nejspíše uvidíme boj na plné tři mapy a nedivil bych se, kdyby každá byla s těsným výsledkem. Právě tento zápas odhaduji na jeden z těch atraktivnějších a pokud vyjde bracket, právě mezi těmito dvěma se dost možná rozhodne o třetím místě.

Shrnutí

K bedně na MČR by wrAth mělo stačit pohlídat si zápasy s papírově slabšími týmy a zakončit akci porážkou eEriness, k tomu ale budou potřebovat více než slušné individuální výkony. Pokud chtějí zaútočit na finále a porazit jednoho ze dvou hlavních favoritů, budou muset pracovat spolu a hlavně před turnajem natrénovat.