Přejít k hlavnímu obsahu

Pořádná podzimní nálož: Epic Mickey 2, Euro Truck Simulator 2, Odkaz Sherlocka

Myšák Mickey dělá pokroky
Výchozí obrázek

Myšák Mickey dělá pokroky

Pro všechny příznivce statečných ušatých hlodavců a roztomilých postaviček od Disneye máme skvělou zprávu – myšák Mickey, který se pustil do pilného studia češtiny, dělá pořádné pokroky. Zajímá vás, jak se mu daří? Tak na to si budete muset ještě nějakou chvíli počkat, protože náš udatný myší hrdina je velice vytížený a na nějaké tlachání rozhodně nemá čas. Abychom vám ale zkrátili čekání, připravili jsme pro vás video, kde sice nepromluví přímo on, ale za to se ke slovu dostane jeho věrný přítel šťastný králík Osvald, a dokonce i šílený doktor!

Na českou verzi intra ke hře Epic Mickey 2: Dvojitý zásah se můžete podívat zde:

Připomínáme, že hra vyjde 19. listopadu a bude k dispozici v kompletní profesionální české verzi pro PC (český dabing). Na Playstation 3 a Xbox 360 vyjde hra s českými titulky, na Wii/Wii U v anglické verzi. Pro systém Nintendo 3DS pak vyjde v anglické verzi titul Disney Epic Mickey: Power of Illusion. Více informací naleznete na našich stránkách www.comgad.cz

 

Euro Truck Simulator 2 vyráží na trasu

Také fanoušci rychlých kol a objemných nákladů se mají nač těšit – toužebně očekávaný Euro Truck Simulator 2 CZ se totiž vydal na svou první cestu a zamířil do výroby. Druhé pokračování úspěšného titulu s sebou přináší spoustu novinek a vylepšení, mezi nimiž nechybí nové modely tahačů i návěsů, velké množství jedinečných staveb, nově zpracovaná odpočívadla a pochopitelně i vylepšený grafický engine.

Euro Truck Simulator 2 dorazí na české a slovenské silnice a dálnice 19. října 2012 a prodávat se bude v profesionální české verzi (k dispozici je i slovenština). Více informací o tomto titulu naleznete zde: http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/euro-truck-simulator-2/

 

Tajemný pan Yesterday

Třetí z chystaných novinek, Yesterday, spadá do oblíbeného adventurního žánru a za jejím zrodem nestojí nikdo jiný než tvůrci slavné ságy „Runaway“. Ti dali vzniknout záhadnému Johnu Yesterdayovi, jenž se snaží přijít na kloub podivným zmizením a brutálním vraždám a v neposlední řadě též odhalit fakta o své vlastní tajemné minulosti. Na všechny milovníky zapeklitých rébusů a podivných záhad čeká temný příběh plný zvratů a šokujících odhalení.

John Yesterday začne svou minulost odkrývat 12. října 2012 a pro všechny, kdo mu budou chtít pomoci s pátráním, bude k dispozici v profesionální české verzi. Více informací o hře naleznete na našich webových stránkách na adrese: http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/adventury/yesterday/.

 

Sherlock Holmes v podezření

Pokud byste snad všech těch hádanek, pochmurné atmosféry a skličujícího prostředí neměli dost, můžete se s námi pustit do luštění tajemného Odkazu Sherlocka Holmese. Slavný detektiv má pochopitelně před nadšenými amatéry poněkud náskok, a tak není divu, že kromě obligátních prostředků, jako je lupa a vyslýchání svědků, má k dispozici i něco navíc. To něco navíc představuje takzvaný šestý smysl, kterým si může pomoci z nejedné svízelné situace. Bude mu však toto zvláštní nadání a mnohaleté zkušenosti stačit k tomu, aby své jméno dokázal očistit od nařčení z vraždy?

Odkaz Sherlocka Holmese si můžete v české verzi přečíst již nyní a nalézt byste jej měli u všech dobrých prodejců. Veškeré další indicie si lze prohlédnout na adrese http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/adventury/odkaz-sherlocka-holmese/.

Štítky: Comgad