Přejít k hlavnímu obsahu

DOTA2.cz mediálním partnerem MČR 2012

8. 10. 2012 | 19:51 Dota 2
Komunitní portál DOTA2.cz se stává mediálním partnerem Mistrovství v počítačových hrách 2012!
Výchozí obrázek

Komunitní portál DOTA2.cz se stává mediálním partnerem Mistrovství v počítačových hrách 2012!


DOTA2.cz je komunitní portál pro všechny CZ/SK fanoušky hry Dota 2. Byl založen v roce 2010 ještě na tehdejší adrese playdota.cz odtud se v roce 2012 přesunul na doménu www.dota2.cz. Na našem portálu najdete aktuální novinky z Dota 2 scény a to jak z české tak i světové. Dále velmi navštěvované fórum, rady a tipy pro začátečníky, cenově ohodnocené turnaje a mnohem více. Nechybí ani aktualizovaná databáze hrdinů a předmětů. Uživatelé zde mohou tvořit vlastní obsah ve formě guidů (návodů pro začátečníky) a nebo také formou blogu. DOTA2.cz je nejnavštěvovanější Dota 2 portál jak v Česku tak i na Slovensku.

Dnes se tento portál přidává na seznam mediálních partnerů MČR 2012, ke kterému jsme již zveřejnili veškeré informace!

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

 

 

Vše, co k MČR 2012 víme, máme již vydané v novinkách pod tagem MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.

Štítky: DOTA2.cz, MČR 2012