Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: Team Syndicate

13. 10. 2012 | 18:50 Counter Strike 1.6
Druhou polovinu týmů na Mistrovství otevírá Team Syndicate v čele s Martinem 'Marvik' Klimkem.MČR PreviewSérie článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Druhou polovinu týmů odstartuje Team Syndicate.Přehlédli jste předchozí části nebo byste si je rádi oživili?
Výchozí obrázek

Druhou polovinu týmů na Mistrovství otevírá Team Syndicate v čele s Martinem 'Marvik' Klimkem.

MČR Preview

Série článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Druhou polovinu týmů odstartuje Team Syndicate.

Přehlédli jste předchozí části nebo byste si je rádi oživili?

9. 10.
10. 10.
11. 10.
12. 10.
MČR Preview: FROZENRIDERS
MČR Preview: eEriness
MČR Preview: N*ggas in Paris
MČR Preview: Gamesites.cz (wrAth)                                               

Team Syndicate

Line-up

{#Česká Republika} Martin 'Marvik' Klimek
{#Česká Republika} Martin 'Jeffik' Štefek
{#Česká Republika} Vlastimil 'Uranek' Kubiš
{#Česká Republika} Jakub 'screed' Hrdlička
{#Česká Republika} Viktor 'GEDDEON' Jindra

Tip na umístění: 7. - 8.

Poslední výsledky

5. - 6. HAL3000 Tour finále
5. - 8. Mezihernový turnaj září
5. - 6. LanCraft Summer
5. - 6. Quietus Day 2012
5. - 8. Mezihernový turnaj červen

"Na MČR 2012 se již samozřejmě těšíme. Bereme to jako rozlučku s Counter-Strikem a akci si chceme maximálně užít. Kluci si navíc věří a mají ambice, že pokud vše půjde jak má, tak bychom mohli skončit do 8mého místa. ;) Co se týká samotného tréninku, tak ten je velmi striktní. Nejzodpovědněji jej vzal asi Uran, který když zjistil, že se na MČR nesmí pít žádný alkohol, tak už 2 týdny trénuje jak vydržet víkend bez promilí. :) Jak to bude s námi po MČR s CS:GO zatím nevíme, ale vypadá to, že Jeffik, Screed i Uran to hrát budou."

{#Česká Republika} Martin 'Marvik' Klimek, kapitán týmu

Změny v sestavách

Duo Martinů bylo hlavním pilířem v sestavě už od jejího zrodu. Doplňující trojice se ale postupem času změnila k nepoznání. Jakub 'Logo' Neidl, Lukáš 'spiii' Fíla a Petr 'pajr0' Valenta se jeden po druhém přesunuli do neaktivity a tak bylo místo pro nová jména.

Jedním z prvních byl i aktuální hráč FROZENRIDERS, Tomáš 'factor' Sklář, který s týmem hrál dlouhodobě ještě po boku Michala 'MAJKEL' Janíka. Krátkodobě se v sestavě ukázalo i další jméno z FR, Jakub 'chillda' Schüller, s factorem se ale brzy společně přesunulo právě k tehdejším SNOOPYGAME.

Nové pozice snad jen na pár turnajů zabrali David 'berry' Mestek a David 'aLi' Červený, ale ani ti nevydrželi až do největší akce roku. Už od LanCraftu zkušenou dvojici z LOKOMOTYWA BRNO Jakub 'screed' Hrdlička a Viktor 'GEDDEON' Jindra doplňuje Vlastimil 'Uranek' Kubiš, čímž Syndicate finalizují svoji sestavu na Mistrovství ČR v počítačových hrách.

Šance na Mistrovství

Většina scény na tento kádr shlíží velmi skepticky, protože většinu bodů do MČR Klasifikace získali díky NightCupům, které jsou profláklé svou nízkou úrovní (alespoň co se účastníků týká). Na většině z nich se moc kompletních týmů neukazuje, čehož Syndicate využili a zajistili si tak místo na závěrečné akci tohoto roku. Tak či tak nespočet bodů z NightCupů doplňovali i pravidelnými LAN akcemi, kde se umisťovali stabilně kolem nejlepší osmičky, proto si místo na MČR jistě zaslouží.

Team Syndicate ale mají před sebou ze všech největší misi. Přestože jim změna sestavy jistě prospěla, z individuálního hlediska mají ostatní týmy výhodu. Kluci kolem Martina možná překvapí slušnou souhrou a pokud se do akce vloží i "velká zelená" v rukou Viktora, mohli by se probojovat přes týmy jako NecroRaisers, FROZENRIDERS nebo N*ggas in Paris. Proti ostatním nedávám Syndicate moc velkou šanci - sami jsou si asi vědomi toho, že eSuba a iNfernity jsou pro ně obrovským soustem, které nemohou spolknout.

Aby porazili eEriness nebo wrAth na třech mapách, všichni hráči by museli předvést životní výkony své kariéry, nicméně stále platí, že systém BO1 ve skupinách nezvýhodňuje vůbec nikoho a stát se může cokoliv.

Shrnutí

Jak sám kapitán ve vyjádření zmínil, tu top osmičku prostě zahrají (ve vší vážnosti). Team Syndicate odhaduji na dělené sedmé místo a v turnaji mohou pouze překvapit, což jim proti některým týmům může dát výhodu v podobě momentu překvapení.