Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: NecroRaisers.Ozone Gaming

14. 10. 2012 | 18:29 Counter Strike 1.6
Dalším týmem, který bude v druhé polovině října přítomen na největší akci tohoto roku, jsou NecroRaisers.Ozone Gaming!MČR PreviewSérie článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Dnes si představíme šance týmu NecroRaisers.Ozone Gaming.
Výchozí obrázek

Dalším týmem, který bude v druhé polovině října přítomen na největší akci tohoto roku, jsou NecroRaisers.Ozone Gaming!

MČR Preview

Série článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Dnes si představíme šance týmu NecroRaisers.Ozone Gaming.

Přehlédli jste předchozí části nebo byste si je rádi oživili?

9. 10.
10. 10.
11. 10.
12. 10.
13. 10.
MČR Preview: FROZENRIDERS
MČR Preview: eEriness
MČR Preview: CSERVERS
MČR Preview: Gamesites.cz (wrAth)                                               
MČR Preview: Team Syndicate

NecroRaisers.Ozone Gaming

Line-up

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer
{#Slovenská Republika} Filip 'sniper' Melicher
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Roman 'RAMAN' Kužel

Tip na umístění: 7. - 8.

Poslední výsledky

2. HAL3000 Tour finále
4. Mezihernový turnaj září
7. - 8. LanCraft Summer
5. - 6. Quietus Day 2012
5. - 8. Mezihernový turnaj červen

"Na MČR sa samozrejme tešíme, je to najväčší event tento rok a každý si to chce užiť. Hlavne dúfam že v piatok bude pršať lebo v sobotu o 5:00 ráno chceme zorganizovať taktickú poradu v neďalekom lese "Železné hory?" pri hľadaní dubákov. V sobotu nás čaká posledný turnaj v cs 1.6, po turnaji nás čaká opekača v neďalekej zrúcanine hradu Oheb, údajne tam nalievajú, no som vodič chcem vidieť ešte cestu domov. Naše ambície sú pololopatosofistikované, pre nás bude výhra keď v sobotu ráno niečo uvidíme. Tip na výsledok? Jednoznačne 7. miesto lebo 5-6 budú frozeni a na 8. sa zas necítime.

Tréning berieme vcelku vážne, súčet našich odohratých hodín je asi 30, čo vcelku postačuje na uhranie neakých pár prvých kôl. V novej zostave sme trénovali iba v csgo. Posledný týžden zaberieme a určite zahráme neaky uncvaj aby sme sa dobre vytočili a nažhavili na ekšn.

Zmeny v zostave boli nevyhnutné postupneme sme sa fajn zohrali ( moonty ecko sniper ) s berrym a steelqom, no susedia si zmysleli že idu hrat CSGO tak sme si povedali dovidenia. POZDRAVUJEM. Raman došiel za nami na teamspeak ..WOOT..tak sme mali 4 hráča a keďže guardov team ide na MČR v CSGO tak sme oslovili benqa či by nešiel, plácli sme si. WELCOME.

Na CSGO určite prejdeme, resp. už sme prešli, len sa tak tvárime že pôjdeme to hrať až po MČR HA, ta hra je naozaj srandovná hlavne keď hodimé rush banán a z neba popadá 5 ohňov. 40sekund pozerám na to a modlím sa aby som nezhorel. Takže v CSGO sa vidíme.

Vidíme sa tešíme sa, dúfam že rušenie nočného pokoja sa bude tolerovať."

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer

Změny v sestavách

ONEFRAG je jedním z týmů, které jsme na minulém MČR neviděli. Zanedlouho po akci byla založena MČR Klasifikace právě pod tímto jménem a počáteční sestava byla stejná se současnou pouze ze dvou pětin. V kádru od začátku fungoval i Rastislav 'Blooder' Naď, Blažej 'BajoOoz0Rd' Madaj a Michal 'slaYer' Letko.

Poslední dvě jména se pod vedením MoOnTyho neohřála velmi dlouho, protože oba hráči skončili s aktivním hraním a od minulého roku se již nevrátili. Místo nich nastoupil Tomáš 'teCkoO' Koširer a Richard 'queztone' Strnatko.

Blooder ani queztone se ale neobjevili v sestavě na pravděpodobně nejúspěšnější akci tohoto týmu - řeč není o ničem jiném než MSR 2011 na NextGEN expu v Bratislavě. Právě tam se ONEFRAG ukázali s bratrským duem teCkoO-ecko doplněným o Romana 'RAMAN' Kužela a velmi podobná sestava zůstala dodnes. Z kola ven šel nadobro pouze Tomáš, za kterého postupně hrálo více jmen, mezi kterými byl například i David 'berry' Mestek, jenž s týmem pod jménem NecroRaisers.Ozone Gaming odehrál Quietus Day 2012. Na stejné akci nechyběl ani Michael 'steelqo' Medvecký, oba Češi ale v týmu nezůstali a sestavě nezbylo než šáhnout do řad svých bývalých spoluhráčů.

V MČR sestavě však figuruje ještě jedno jméno, které výše nebylo zmíněno. Je jím Tomáš 'benq1' Masaryk nedávno hrající za BEASTS. Jeho absence právě v tomto týmu NecroRaisers.Ozone Gaming využili a tak jeden z nejznámějších slovenských hráčů dnešní doby dostane šanci se opět předvést na Mistrovství, ze kterého si v minulé sezóně odnesl titul vícemistra republiky za tým SGC fofos.

Šance v turnaji

Ačkoliv sestava ani umístění nevypadají na první pohled špatně, NecroRaisers.Ozone Gaming budou společně s včerejšími Syndicate nejméně připraveným týmem. Problémů je hned několik. Hlavním z nich jsou výsledky proti týmům na MČR. Téměř nikdy se bývalým ONEFRAG nepovedlo vyřadit jedno ze jmen účastnících se největší akce tohoto roku.

Několikrát vypadli i s méně kvalitními sestavami wrAth a jediným, kdo slovenskému týmu v play-off podlehl již na dvou turnajích, byli Syndicate, přičemž zápasy mezi týmy, které tipuji na 7. - 8. místo, byly velmi vyrovnané (16:13 na Quietus Day a prodloužení na posledním meziherňáku).

Druhým velmi důležitým faktorem bude vliv Counter-Strike: Global Offensive na hru Slováků. Jak se kapitán zmínil ve vyjádření, kluci už více či méně přešli na mladšího bratříčka (nebo syna, vnuka?) Counter-Striku a s tréninkem (ať už týmovým nebo individuálním) to zjevně také nebude žádná sláva, proto se dá očekávat, že jdou do turnaje jako tým, který může pouze překvapit.

I to se jim může povést, ač to není moc pravděpodobné. Na jedné mapě by NecroRaisers.Ozone Gaming mohli do třetice všeho dobrého zatočit se Syndicate a možná si troufnout i na některé z méně sehraných a zvučných týmů turnaje.

Shrnutí

NecroRaisers.Ozone mají kvůli CS:GO a tréninku asi nejmenší šanci ze všech týmů turnaje, ale Syndicate by mohli jistě ohrozit a podobně tomu bude i s FROZENRIDERS. Zda se jim to povede, to ukáže až čas.