Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: BEASTS

10. 10. 2012 | 17:23 Counter-Strike 2
Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!

csgo

Do mistrovství zbývá asi deset dní a vy si zasloužíte do detailu znát všechny týmy díky MČR preview. Od dnešního dne - středy 10. 10. - vám každý den uděláme náhled na jeden tým z osmi, které příští pátek vyrazí do kongres hotelu Jezerka v Seči a v sobotu začnou bojovat o titul Mistra ČR!

Týmy na MČR 2012

{#Česká Republika} eXtatus.EIZO
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity
{#Česká Republika} nEophyte
{#Česká Republika} TITANS
{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} SKILLZONE TEAM *

* náhradník za NoRetreat

Tahle osmička se o víkendu 19. až 21. října utká o ceny, které jsme nedávno oznámili v novince MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách. My vám tyto týmy budeme představovat postupně odspodu, což znamená, že první na seznamu je tým, který získal své místo na MČR až díky poslednímu Mezihernovému turnaji a jsou to..

BEASTS

Line-up

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Slovenská Republika} Tomáš 'xrayL' Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Peter 'unoL' Lipowski
{#Slovenská Republika} Jakub 'kap1' Halás
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica

Tip na umístění: 2.

Poslední výsledky

2. GIGABYTE Mezihernový turnaj 09/2012

 


"V prvom rade by som rád povedal za náš tím, že je nám dosť ľúto, že si poslednú cs1.6 akciu nezahráme ako stará dobrá partia, ktorá tu posledný rok dominovala a nedokončíme našu úspešnú spoločnú cestu výhrou na najprestížnejšej CZ/SK akcii, ale taký je život, každodenne sa robia aj dôležitejšie rozhodnutia. 

Po príchode CS:GO sme sa najprv ako tím rozhodli nepokračovať v hraní, každý chcel ísť vlastnou cestou, no ako vidíte, nakoniec sme sa rozhodli vyskúšať túto hru. Ako jediný CS1.6 tím, ktorý prešiel na CS:GO sa posnažíme ukázať čo najlepšie výkony a hlavne divákom ukázať pravú CSkovú atmosféru počas hry. 

Po tom ako admini zmenili pravidlo o povinných dvoch medziherňákoch som sa chopil šance a spolu s Karlom sme sa pokúsili dostať náš tím na MČR, čo sa nám naštastie podarilo. Na prípravu svojich "jednašvestkárov" nemám moc času a určite ich nestihnem naučiť to, čo by už mali ovládať v tomto čase, takže budeme hrať viacmenej na teamplay, aim a hlavne skúsenosti. Na turnaj sa chystáme so zmenou, ktorou je zmena STYKA za mojho dlhoročného spoluhráča z Reason Gamingu, Káju "sneixa" Pavlicu. Síce to hrá cca po dvoch rokoch(nie som si stopercentne istý), ale stále mu to striela, takže sa máte na čo tešiť.

Momentálne si nedovolím určovať nejaký rebríček top5 CZ/SK alebo niečo podobné, pretože je to nová hra a aj tí, ktorí boli slabší v CS:S, môžu prekvapiť v tejto novej hre. Čo sa týka nášho tímu, to by som asi nebol ja, keby som si nebol istý v tom, že to určite vyhráme. Takže keby si mi položil otázku "Kto skončí na bedni", tak ti určite odpoviem, že si idem pre výhru a nikomu ju nenechám a hlavne, bude to úplne o niečom inom ako online.  Ak to budú chcieť vyhrať chalani z eSuby, z extatusu či niekto z iných tímov, tak budú musieť byť oveľa hlučnejší ako bude Uno  a to fakt, že budú mať čo robiť aby toho dosiahli. 

Nakoniec už len asi toľko, že prajem veľa štastia každému zúčastnenému tímu, hráčovi a hlavne organizátorom, aby nenastali žiadne komplikácie a celá akcia prebehla rýchlo a bez problémov.

My greatest point is my persistence. I never give up at the field of battle. However down I am, I fight until the last point no matter what. My list of matches shows that I have turned a great many so-called irretrievable defeats into victories. 

The most hated player.

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács

O týmu

Jak určitě víte, tak kluci z BEASTS přešli z Counter-Strike 1.6, museli si tedy vybojovat slot na jediném možném turnaji, kterým byl zářijový Meziherňák. Tady sice v mixu prohráli ve finále proti eXtatus 15:16, ale i tak získali dostatečný počet bodů. Kvůli stejnému počtu bodů jako SKILLZONE TEAM museli poté v bo3 vyhrát, což se jim s přehledem ve streamovaném duelu povedlo. Nakonec stejně na MČR jedou oba týmy, jelikož na MČR nakonec NoRetreat nejedou.

Jelikož na Mistrovství pojedou jako až sedmí nasazení, nebudou mít skupinu zrovna jednoduchou. Dostat bestie do skupiny avšak nebude nic extra ani pro ostatní, jelikož BEASTS mají beze sporu svoje kvality. Z ePz, jak zněl poslední název sekce v CS 1.6, přešla celkem čtveřice slovenských hráčů, jak již naznačil GuardiaN výše. Novou akvizicí je velice známý hráč CS:Source Karel 'sneix' Pavlica, se kterým již GuardiaN působil u Reason Gaming - kdysi nejlepším CS:S týmu světa.

Shrnutí

Kvůli nasazení bude jejich skupina velice těžká a pokud se klukům podaří získat skalp všech soupeřů ve skupině, budou zcela jistě našlápnuti na nejvyšší pozice a zastavit je budou moci zřejmě pouze eSuba nebo eXtatus, navíc jednoho z nich pravděpodobně ve skupině BEASTS potkají. Tato trojice by si to dle mého poté měla rozdat o pozice na bedně. Ale nevylučujme z těchto bojů ani nEophyte, iNfernity či Authority Gaming, i zápasy těchto týmů proti BEASTS budou velice zajímavé.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.