Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: SkillZone Team

11. 10. 2012 | 17:42 Counter-Strike 2
Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!

csgo

Do mistrovství zbývá asi deset dní a vy si zasloužíte do detailu znát všechny týmy díky MČR preview. Od středy 10. 10. vám každý den uděláme náhled na jeden tým z osmi, které příští pátek vyrazí do kongres hotelu Jezerka v Seči a v sobotu začnou bojovat o titul Mistra ČR!

Přehlédli jste předchozí díly?

10.10. MČR Preview: BEASTS

Týmy na MČR 2012

{#Česká Republika} eXtatus.EIZO
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity
{#Česká Republika} nEophyte
{#Česká Republika} TITANS
{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} SKILLZONE TEAM *

* náhradník za NoRetreat

Tahle osmička se o víkendu 19. až 21. října utká o ceny, které jsme nedávno oznámili v novince MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách. My vám tyto týmy budeme představovat postupně odspodu, což znamená, že nyní je na řadě..

SkillZone Team

 

Line-up

{#Česká Republika} Roman 'repre.' Hasman
{#Česká Republika} Jakub 'master' Sichrovský
{#Česká Republika} Jan 'haxz' Matouš
{#Česká Republika} Jakub 'LogaN' Moravec
{#Slovenská Republika} Matej '.dHrt' Kubena

Tip na umístění: 7.-8.

Poslední výsledky

4. One Night Stand #17
5.-6. Meziherňák 09/2012
9.-16. One Night Stand #18
9.-16. One Night Stand #19


"Je tomu pár měsíců, kdy jsme působili tuším 5 měsíců v myRevenge e.V., kde nás to chytlo a hráli jsme aktivně až do prázdnin. Mezitím jsme dostali ban na pz a vyřazení z GIGABYTE ligy po prvním kole, kde jsme vyhráli nad týmem nEophyte a Bordel byl nekompromisní. Byla to z části naše chyba ale byli jsme tvrdohlavý a tak to došlo až tam, kam to došlo, ale byl to první krok k demotivaci týmu a atmoška už nebyla taková, jako doposud.

Po pár měsících přišlo hodně změn v celé sourcové scéně založením "dream teamu" a jeden nejmenovaný člověk se postaral o to, aby jsme ukončili jak působení v myR, tak i hraní této hry. Vydrželo to nehrát 3 měsíce a je tu přechod na CS:GO, koupili jsme hru už jen ze zvědavosti a i přesto, že nemáme tolik času jako dřív, kvuli mé práci, školám a jiným povinostem. Začali jsme tedy hrát přibližně týden před posledním MZH a po dvou dnech mi shořel zdroj, takže na mzh jsme jeli jako totální amatéři. Taky to tak vypadalo a my věděli že to nebude žádná sláva, skupinu vyhrát byla i tak stejně povinnost a po totálnim kolapsu v prvním kole playoff jedeme domu s 12 body a netrpělivě sledujeme finále mzh eXtatus x BEASTSgo, kde museli vyhrát eXtatus, abychom měli měli šanci na MČR.

Pro nás to bude velká zkušenost a vlastně takový start do CS:GO. Určitě se pokusíme uhrát co nejvíc a hlavně si užít co nejvíc zábavy :)) Nakonec bych chtěl poděkovat SkillZone týmu a Cyber Cafe SkillZone Praha, za to, že nám na MČR dovezou počítače a monitory přímo z herny, pro dokonalé hraní. Tak ještě jednou velký dík a všem co jednou na MČR hodně štěstí a zábavy!

{#Česká Republika} Roman 'repre.' Hasman

O týmu

Jak již sám Roman výše naznačil, dřívější sekce Gunrunners prošla poslední dobou velkou obměnou. A ne jedinou. Po přechodu na CS:GO ani kluci nevěděli, jestli vůbec budou dál pokračovat. Finální sestava, s jakou budou hrát na MČR, se ani neshoduje s tou, která nedávno nastoupila proti BEASTS o poslední místo na této akci. Tady sice kluci podlehli GuardiaNovcům celkem jasně, ale k jejich štěstí připadlo místo na Mistrovství jako náhradníkům za odstupivší NoRetreat.

Shrnutí

Jako jednotlivci, ba ani jako celek, zřejmě u těch nejlepších týmů tahle pětica nebude budit přílišný respekt. Ale i tak bych kluky nepodceňoval, pokud budou mít individuálně i týmově dost "nafetováno", mohli by leckoho zaskočit. Zajímavé by proto mohly být souboje s papírově slabšími týmy podle MČR klasifikace, jakou jsou TITANS, nEophyte či iNfernity, ikdyž kluci do nich nepůjdou jako favoriti. Ale znáte to, ve skupinách se může stát cokoli

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.