Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: TITANS

13. 10. 2012 | 18:37 Counter-Strike 2
Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!

csgo

Do mistrovství zbývá asi deset dní a vy si zasloužíte do detailu znát všechny týmy díky MČR preview. Od středy 10. 10. vám každý den uděláme náhled na jeden tým z osmi, které příští pátek vyrazí do kongres hotelu Jezerka v Seči a v sobotu začnou bojovat o titul Mistra ČR!

Přehlédli jste předchozí díly?

10.10. MČR Preview: BEASTS
11.10. MČR Preview: SkillZone Team

Týmy na MČR 2012

{#Česká Republika} eXtatus.EIZO
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity
{#Česká Republika} nEophyte
{#Česká Republika} TITANS
{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} SKILLZONE TEAM *

* náhradník za NoRetreat

Tahle osmička se o víkendu 19. až 21. října utká o ceny, které jsme nedávno oznámili v novince MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách. My vám tyto týmy budeme představovat postupně odspodu, což znamená, že nyní je na řadě..

TITANS

titans

Line-up

{#Česká Republika} Vladimír 'DeeBaaK' Svoboda
{#Česká Republika} Tomáš 'Braba' Brabec
{#Česká Republika} Jan 'n3v1m' Horák
{#Česká Republika} Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím
{#Česká Republika} Přemek 'huhy' Malina

Tip na umístění: 7.-8.

Poslední výsledky

5.-8. One Night Stand #19
9. Meziherňák 09/2012
9.-16. One Night Stand #17
17.-32. One Night Stand #18


"Zdravím, jak asi většina ví, tak jsme cestu na MČR začali směřovat po vítězství ve Steelseries lize. Od té doby sme si s děvčaty(zdravím team) řekli, že by sme mohli urvat si slot na MČR. Po stýlsírís lize jsme hráli GIGABYTE, kde jsme hráli pod "MADE IN CZECH" v legendární sestavě já, brába, GambleR, SkiP a mladá puška Wantyyyy.

Myslím, že v této sestavě jsme celkem trápili teamy zvučných jmen. Bohužel v této sestavě jsme nevydrželi až do konce a po odchodu Gamblera, Skipa a Wantyho jsem to chtěl zabalit, ale po zhlédnutí MČR tabulky (6.místo) jsem se rozhodl dohrát i přes neustále změny v teamu. Nabral jsem zpět  konga, n3v1ma a jako 5hráč nám vypomáhal EiD. Přes neustálé problémy jsme si dokázali pohlídat MZH, Dětkovice a ostatní turnaje a na MČR tedy jedeme z 6 místa. 

Na MČR se ani nějak nepřipravujeme, taktiky si ukážem 5min před zápasem a uvidíme, jak to dopadne. Na MČR jedeme opět v pozměněné sestave, kdy se k nám opět připojil Wantyyyy a na pozici 5tého nakonec jede starej známej červenej mužíček HUHY. Samozřejmě jedeme s cílem si dobře zahrát a snad i překvapit. To je asi tak vše co bych řekl a gl hf ostatním týmům.

Nakonec si speciální dík zaslouží GambleR, SkiP, Kong, EiD, kteří se podíleli na cestě na MČR.

{#Česká Republika} Vladimír 'DeeBaaK' Svoboda

O týmu

Abych doplnil slova DeeBaaKa, tak pod názvem TITANS moc lidem tahle sestava nic neřekne. Ve výše zmíněné Steelseries lize kluci používali starší názvy jako SYNDICATE nebo MADEinCZECH. Během celé doby existence týmu proběhla několikrát výměna hráčů, avšak někteří se točili stále dokola a teď to spíše vypadalo, že DeeBaaK bude rád, když vůbec složí pětici hráčů. To se nakonec povedlo a do sestavy ulovil Wantyyyho s huhym, kteří již mají zkušenosti z týmů jako nEophyte, Authority či iNfernity.

Shrnutí

Jelikož sestava je spíše takový mix, tak se nedají čekat nějaké zázraky. Ale i tak někteří jednotlivci z této pětice mají už leccos za sebou, trojice DeeBaaK-Brába-n3v1m už spolu hraje delší dobu a nové posily mají na to zahrát velice solidně. Tahle směsice by pak mohla překvapit, jelikož většina týmu moc neví, co od prvního velkého turnaje v CS:GO čekat, ale přesto nebudou TITANS patřit mezi kandidáty na nejvyšší příčky.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.