Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: nEophyte

14. 10. 2012 | 22:20 Counter-Strike 2
Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!

csgo

Do mistrovství zbývá asi deset dní a vy si zasloužíte do detailu znát všechny týmy díky MČR preview. Od středy 10. 10. vám každý den uděláme náhled na jeden tým z osmi, které příští pátek vyrazí do kongres hotelu Jezerka v Seči a v sobotu začnou bojovat o titul Mistra ČR!

Přehlédli jste předchozí díly?

10.10. MČR Preview: BEASTS
11.10. MČR Preview: SkillZone Team
12.10. MČR Preview: TITANS

Týmy na MČR 2012

{#Česká Republika} eXtatus.EIZO
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity
{#Česká Republika} nEophyte
{#Česká Republika} TITANS
{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} SKILLZONE TEAM *

* náhradník za NoRetreat

Tahle osmička se o víkendu 19. až 21. října utká o ceny, které jsme nedávno oznámili v novince MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách. My vám tyto týmy budeme představovat postupně odspodu, což znamená, že nyní je na řadě..

nEophyte

neph

Line-up

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzmann
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman

Tip na umístění: 5.-6.

Poslední výsledky

9.-16. One Night Stand #18
9.-16. One Night Stand #19


"Zdravím, tak do TOP8 jsme se dostali přes různá umístění v MZH turnajích,GB ligy a samozřejmě účastí na LAN Dětkovice. Za celou tuhle kvalifikaci jsme prostřídali docela mnoho hráčů, byli jimi např: Jalu, enda, WarJoe, huhy, Vergil a určitě na někoho zapomínám. Tak i tak všem dík. A zase tu máme novou sestavu a k tomu ještě novou hru.

Na MČR se může stát cokoli, pravděpodobně logicky vyhraje ten, co se připravuje nejvíc. My máme cíl jasný a to na bednu. Potenciál tam je, ale naše příprava zatím není ideální kvůli různým časovým vytížením hráčů a závislosti nejmenovaných hráčů na Dotě2. Přesto se samozřejmě z toho budeme snažit vytěžit co nejvíce a urveme nějakou tu medaili.

Trochu benzinu do ohně TOP3:

1.nEophyte
2.eSuba
3.eXtatus"

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss

O týmu

V závislosti na promíchávání sestav při přechodu na CS:GO se velice měnila i ta nEophyte. V podstatě se dá říci, že Bordel do pětice vzal ty, co byli zrovna volní a vznikla tak v podstatě bývalá sestava eXtatus, až na pár drobností. Tedy tento fakt, že kluci se znají již delší dobu může hrát velkou roli. Avšak jak Bordel sám naznačil, dost času místo tréninku kluci tráví hraním Doty2, tudíž uvidíme, jak vůbec sestava přijede připravená.

Shrnutí

nEophyte se kvůli neúčastí v GIGABYTE LAN finále nevlezli mezi nejlepší čtyři, nakonec ani na LAN Dětkovicích, ale i tak to ovlivní pouze nasazení, ne jejich skupinu. Ale i tak tuto pětici nevyřazujme z bojů o místa nejvyšší, jelikož jednotlivci jako bývalí hráči eSuby či eXtatus mají určitě co nabídnout. Zápasy mezi nEph a týmům jako Authority budou vskutku zajímavé, což už ukázalo finále EMS, kde se právě tyto dva celky utkaly.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.