Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: iNfernity Gaming

15. 10. 2012 | 19:58 Counter Strike 1.6
MČR Preview pokračuje s jedním z hlavních favoritů turnaje, iNfernity Gaming.MČR PreviewSérie článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Dnes představíme obhájce titulu, iNfernity Gaming.
Výchozí obrázek

MČR Preview pokračuje s jedním z hlavních favoritů turnaje, iNfernity Gaming.


MČR Preview

Série článků MČR Preview slouží k představení jednotlivých týmů a jejich šancí na nadcházející akci, největším a závěrečném turnaji roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se uskuteční 19. - 21. října v Seči! Dnes představíme obhájce titulu, iNfernity Gaming.

Přehlédli jste předchozí části nebo byste si je rádi oživili?

9. 10.
10. 10.
11. 10.
12. 10.
13. 10.
14. 10.
MČR Preview: FROZENRIDERS
MČR Preview: eEriness
MČR Preview: CSERVERS
MČR Preview: Gamesites.cz (wrAth)                                               
MČR Preview: Team Syndicate
MČR Preview: NecroRaisers.Ozone Gaming

iNfernity Gaming

Line-up

{#Česká Republika} Petr 'ptex' Tomášek
{#Česká Republika} Petr 'ppk' Šimák
{#Česká Republika} Petr 'Petr.D' Danko
{#Česká Republika} Jiří 'LogeN' Vinš
{#Česká Republika} Jan 'Superstar' Růžek

Tip na umístění: 2.

Poslední výsledky

1. LanCraft Summer
1. Quietus Day 2012
1. Mezihernový turnaj červen

2. GIGABYTE Liga III: LAN finále

"Ahoj,

tak na MČR se rozhodně těšíme! Je to akce, kvůli které jsme se prakticky dali zpátky dohromady a opět nás dostala ke hraní. Dokonce to vypadá, že letos to bude ještě kolosálnější než vloni, což by byla paráda, osobně jsem zvědavej co všechno se nakonec změní k lepšímu oproti loňsku.

Co se týče ambicí nebudu nic zastírat... Jak jsem už psal výše, je to akce, kvůli které jsme dali dohromady starou partu z roku 2010/11 a hodláme obhájit loňské vítězství. Oproti minulému ročníku s námi akorát nebude selby, ale logenek, kterého právě selby těsně před minulým MČR nahradil. Už jsem viděl skupiny a rozhodně chci s klukama praktikovat přístup jako v dobách, kdy se nám nejvíce dařilo... tzn. zápas od zápasu, nedělat kraviny a uhrát si to s klidnou hlavou, tak jak to umíme. Víme, že na to máme, jak už individuálně každej hráč - tak týmově, přičemž právě ta týmová stránka by měla být naše hlavní zbraň. A taky poslední věc - pořádně si to užít! Jelikož to bude rozloučení s 1.6tkou a ta hra nám přinesla spoustu akcí, výletů, pohárů, přátel a zábavy... Tak na ní chceme vzpomínat jen v tom nejlepším.

Tréninku jsme doteď dali v rámci času a možností co se dalo, podle toho jak kdo měl čas. V dnešní době už je těžší sehnat solidnějšího soupeře na trénink, tak se snažíme i improvizovat na serveru... Naštěstí máme spolu hodně odehráno z let minulých a není problém se rychle cokoliv nového naučit. Dost nám taky pomohly všechny naše poslední zahrané/vyhrané turnaje, kde jsme si spoustu situací vyzkoušeli. Poslední týden před MČR hodláme věnovat společné přípravě, mě snad vyjde bootcamp s logenem a jinak se každej zatím připravuje individuálně (kotelna), nebo nějakýma zápasama na u2 s AA.

Názor na CS:GO... No když to vyšlo, tak mě to docela bavilo a i jsem se trefoval. Ale pro mě byla motivace č. 1 obhájit mistra v 1.6, právě kvůli tomu jsme se vrátil a tak jsem přestal CS:GO na čas zkoušet hrát - když už jsem si našel čas na cs, bylo to to starší. Rozhodně ale pepka nebo logena ta hra baví a i jim jde parádně, takže v plánu je, že po mčr na to zkusíme najet a budoucnost ukáže jestli v tom můžeme být dobří nebo ne.

Sledujte nás, fanděte a snad na oplátku předvedeme nějaký parádní akcičky ;).

Čágo PIIIITA"

{#Česká Republika} Petr 'ptex' Tomášek, kapitán týmu

Změny v týmu

iNfernity od Mistrovství podlehli pouze dvěma radikálnějším změnám. První z nich samozřejmě nastala před WCG kvalifikací, kdy tehdejší eXtatus dostali šanci reprezentovat jedničku na českém poli pod tagem eSuba.LG a ze sestavy šel ven Jan 'Superstar' Růžek a Petr 'Petr.D' Danko.

Tyto dvě stálice týmu nahradili dva velmi známí hráči naší scény, bývalý leader nEophyte Tomáš 'zEro' Bojanovský a Martin 'zigurat' Slanec, který ještě na MČR 2011 reprezentoval eSubu.INTEL.

Po bronzovém umístění na WCG LAN finále se tým na prázdniny přesunul do neaktivity a vrátil se až na začátku školního roku pod názvem myRevenge opět s úplně jinou sestavou. Dvojice Petrů ptex-ppk zůstalo a doplnilo je trio ze Slovenska, Stanislav 'StaN' Levan, Martin 'gioTive' Brumerčík a Martin 'j0sse' Burík. Takto myRevenge hráli až do dubna 2011, kdy se nechali vyřadit z play-off Intel Ligy IV a opět nastavili status neaktivní.

Za účelem obhajoby titulu se ale v létě kapitán Petr 'ptex' Tomášek rozhodl spojit starou sestavu opět dohromady a ta po neshodách s myRevenge přešla pod iNfernity.

Šance obhájců titulu

iNfernity jsou jistojistě jedním ze dvou favoritů turnaje. Už před rokem a půl byli za eXtatus známí svojí perfektní pomalou hrou a individuálními výkony obzvláště ze strany Petra 'ppk' Šimáka. Jejich styl se (stejně jako sestava) určitě za tu dobu moc nezměnil a můžeme počítat s podobnými výkony jako právě tehdy.

Karty jim ale může zamíchat hned několik týmů. CSERVERS s jejich novou posilou Tomášem 'oskar' Šťastným budou individuálně na velmi podobné, ne-li lepší úrovni a půjde určitě hlavně o týmovou hru, kterou měli iNfernity vždy promyšlenou. Podobně je to i s wrAth, kteří už dokázali týmů tří Petrů zatopit pod kotlem na několika akcích.

Největším problémem pro ně ale určitě bude eSuba, protože právě její člen David 'selby' Hloch byl hlavním pilířem úspěchu eXtatus na loňském MČR a dokonce získal ocenění nejlepšího hráče turnaje, proto jim tentokrát bude chybět. Bohužel jsme dosud neviděli zápas mezi těmito dvěma giganty a není jak je porovnávat, premiéru tedy uvidíme až o víkendu.

Shrnutí

iNfernity jsou mezi dvěma hlavními jmény na turnaji. Určitě se budou co nejvíce snažit, aby titul obhájili a věřím, že se jim to může povést. eSuba pro ně ale bude tvrdým oříškem a možná se dočkáme těsných zápasů i s některými z dalších týmů.