Přejít k hlavnímu obsahu

Battleforce.cz mediálním partnerem MČR 2012

16. 10. 2012 | 15:59 Všechny hry
Battleforce.cz se stává dalším jménem na seznamu mediálních partnerů MČR 2012.
Výchozí obrázek

Battleforce.cz se stává dalším jménem na seznamu mediálních partnerů MČR 2012.

O Battleforce.cz

Battleforce.cz je český herní portál, který již třetím rokem nabízí ty nejkvalitnější herní servery pro opravdové hráče! Každý z těchto serverů spravuje tým zkušených a přátelských adminů. Ať už chcete využít svého kreativního ducha v Minecraftu či máte chuť si potrénovat mušku v Counter-Strike, Team Fortress 2 nebo Battlefield 3, naše servery jsou výbornou volbou pro dlouhé sychravé večery! Každý si zde vybere, a věříme, že zde nebude o zábavu nouze!

A to není vše! Krom kvalitních serverů si můžete pustit třeba redakční pořad o počítačových hrách – Battleforce TV. Kromě kvalitních novinek a videorecenzí si můžete užít i speciální obsah, například čerstvé reportáže z herních akcí a rozhovory s vývojáři. Samozřejmě nechybí i soutěže o herní artefakty!

Pořad do jisté míry kooperuje s redakcí Battleforce.cz. Kromě aktuálních novinek, zajímavých rozhovorů či kvalitních a vtipně koncipovaných recenzí publikují místní redaktoři i speciální tématické články, jako jsou Top 10 či RetroRecenze, a v budoucnu podobných článků bude mnohem více!

Ani Battleforce.cz nebude chybět na seznamu mediálních partnerů největší akce roku!

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Už tento víkend se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

 

 

Vše, co k MČR 2012 víme, máme již vydané v novinkách pod tagem MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.