Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: Authority Gaming

16. 10. 2012 | 22:55 Counter-Strike 2
Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!

csgo

Do mistrovství zbývá asi deset dní a vy si zasloužíte do detailu znát všechny týmy díky MČR preview. Od středy 10. 10. vám každý den uděláme náhled na jeden tým z osmi, které příští pátek vyrazí do kongres hotelu Jezerka v Seči a v sobotu začnou bojovat o titul Mistra ČR!

Přehlédli jste předchozí díly?

10.10. MČR Preview: BEASTS
11.10. MČR Preview: SkillZone Team
12.10. MČR Preview: TITANS
13.10. MČR Preview: nEophyte
14.10. MČR Preview: iNfernity

Týmy na MČR 2012

{#Česká Republika} eXtatus.EIZO
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity
{#Česká Republika} nEophyte
{#Česká Republika} TITANS
{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} SKILLZONE TEAM *

* náhradník za NoRetreat

Tahle osmička se o víkendu 19. až 21. října utká o ceny, které jsme nedávno oznámili v novince MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách. My vám tyto týmy budeme představovat postupně odspodu, což znamená, že nyní je na řadě..

Authority Gaming

xx

Line-up

{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} David 'Kaparzo' Lacina
{#Česká Republika} Jan 'showy' Novák
{#Česká Republika} Jaroslav 'vanto' Dudla
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik

Tip na umístění: 4.

Poslední umístění:

1. EMS česká kvalifikace
1. One Night Stand #17
1. One Night Stand #19
2. One Night Stand #18


"Za 9 dní nás čeká Mistrovství České republiky a náš tým se vyjimečně opravdu pilně připravuje. Je to pro nás naprostý vrchol sezony, takže podle toho i jednáme. Bohužel tato píle nás stála výměnu v sestavě, která stojí mnoho hodin práce. Věřejně bych poděkoval Wantymu, za výbornou reprezentaci našeho týmu a všem bych rád řekl, že výměna Vergil -> Wantyyyy nebyla ani trochu z důvodu výkonnosti. Jedná se o čistě taktické vystřídání hráčů, které nebudeme a nechceme dále rozebírat.

Na turnaji je dle mého názoru 5 opravdu kvalitních celků s lidma, kteří spolu hrají už njáký ten pátek a může to vyhrát opravdu kdokoliv z nich. Další tři týmy by mohli v njákých zápasech favority určitě potrápit, ale nečekám stejně jako na předchozích lankách v Sourcu nic závratného. Asi všichni z CS:S scény už víme co od sebe očekávat, ale exBEASTS z 1.6 je dle herní stránky jedna velká neznámá a proto největšího soupeře bych viděl právě tam. Přece jen to vedou lidé, kteří sou na lanu jako doma a předpokládám, že výkony z onlinu budou mít na MČR jiné rozměry, ale doufejme že se pletu. Nebudu nikomu nalhávat, že cíl authority gaming je grandfinále, jelikož třetích a čtvrtých míst už bylo za poslední dva roky dost. Všechno ostatní pro nás bude neúspěch.

Soupeřům, ale i organizátorům přeji za celý tým hodně štěstí a doufáme, že MČR 2012 bude opravdovým vrcholem sezony a vše se podaří podle plánu."

{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták

O týmu

Authority Gaming není zřejmě třeba příliš představovat. Jádro týmu spolu působí už delší dobu a na online podává stále výsledky, což dokazují i skvělé umístění na posledních One Night Stand turnajích a hlavně v EMS kvalifikaci, kde porazili eXtatus nebo nEophyte. Na poslední lance v Sourci na Dětkovicích ale ukázali, že i na offlinu dokáží podat kvalitní výkon, což dokazuje dvojnásobné umístění na bronzové pozici.

Shrnutí

I přes online úspěchy v nynějších CS:GO turnajích, alespoň dle mého, nepatří Authority Gaming mezi ty největší kandidáty na úspěch. Avšak pokud se ve skupinové fázi podaří AG porazit BEASTS i eSubu, budou mít bravurně našlápnuto k příčkám nejvyšším. To se však ukáže až v sobotu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.