Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: eXtatus.EIZO

18. 10. 2012 | 18:54 Counter-Strike 2
Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!

csgo

Do mistrovství zbývá jen pár dní a vy si zasloužíte do detailu znát všechny týmy díky MČR preview. Od středy 10. 10. vám každý den uděláme náhled na jeden tým z osmi, které tento pátek vyrazí do kongres hotelu Jezerka v Seči a v sobotu začnou bojovat o titul Mistra ČR!

Přehlédli jste předchozí díly?

10.10. MČR Preview: BEASTS
11.10. MČR Preview: SkillZone Team
12.10. MČR Preview: TITANS
13.10. MČR Preview: nEophyte
14.10. MČR Preview: iNfernity
15.10. MČR Preview: Authority Gaming
16.10. MČR Preview: eSuba.INTEL

Týmy na MČR 2012

{#Česká Republika} eXtatus.EIZO
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity
{#Česká Republika} nEophyte
{#Česká Republika} TITANS
{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} SKILLZONE TEAM *

* náhradník za NoRetreat

Tahle osmička se o víkendu 19. až 21. října utká o ceny, které jsme nedávno oznámili v novince MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách. Posledním týmem, tedy prvním v pořadí MČR klasifikace, je...

eXtatus.EIZO

xx

Line-up

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice_' Ferens
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral

Tip na umístění: 1.

Poslední umístění:

1. GIGABYTE Mezihernový turnaj 09/2012


"Nezbývá mnoho času a započne turnaj, na který se každý zarytý fanoušek progamingu těší. MČR je největší akce u nás na české scéně a tudíž tomu musí odpovídat i přípravy všech hráčů. Proto trénujeme kdykoliv můžeme a snažíme se přijít na nejlepší způsob, jak tuto hru hrát. Do MČR pravděpodobně nestihneme vyladit všechny chyby, které jsou zatím v naší hře. Budeme se ale jistě snažit vymyslet něco, čím naše soupeře překvapíme.

S přechodem na CS:GO se k nám vrátil Burlak. Tento fakt nám udělal velikou radost. Burlak je jeden z nejlepších hráčů na lanu, co znám a věřím tomu, že na MČR opět ukáže své kvality. Celkově si myslím, že máme velice silnou sestavu. Ice i Mr.Hanz mají za tu spoustu let, co hrají counter-strike mnoho zkušeností a oba také podávají pravidelně velmi dobré výsledky na jakékoliv offline akci. Ice je stroj na fragy a co Hanz neustřílí aimem, to dožene svou výbornou poziční hrou. Neci možná nebyl na tolika turnajích, jako ostatní, ale jeho styl hry se perfektně hodí právě na LAN akce.

MČR bude divácky zcela jistě velice zajímavé a řekl bych, že nikdo nedokáže dopředu odhadnout ani, kdo bude hrát finále. Proti mnoha týmům budeme hrát poprvé zápas v této nové hře a sami jsme zvědaví, jak se nám proti nim bude dařit. Velice se na tuto akci těšíme. Chtěl bych také poděkovat všem lidem, kteří nám fandí a drží nam palce, nezklameme Vás!"

{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort

O týmu

eXtatus se na špičce Source scény drželi už několik posledních let. Jako jeden z nejzkušenějších týmů přestoupili na Counter-Strike: Global Offensive s jedinou změnou. Lukáš 'Luka5' Zeman už po několikáté odešel ze sestavy a nahradil jej bývalý hráč eSuby, Jaroslav 'Burla' Zbíral. Burla není týmovou "Alenkou v říši divů", s eXtatus už hrál před angažmá v eSubě taktéž místo Lukáše, proto jistě není problém se sehráním do nadcházejícího Mistrovství.

Shrnutí

Pokud nebude mít tým problém spojený s přechodem a dostatečně natrénuje, mohl by si sáhnout na pohár, nicméně konkurence je obrovská, eXtatus mohou prohrát s alespoň čtyřmi týmy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.