Přejít k hlavnímu obsahu

SkillZone Celebrity LAN

22. 10. 2012 | 21:16 Všechny hry
 
Výchozí obrázek

 

Jak jistě víte z předchozí novinky28.10.2012 se PC Herna SkillZone Praha dožije svého prvního roku. Je třeba to tedy řádně oslavit a proto zde máme jednu z prvních novinek - "SkillZone Celebrity LAN".
V dnešní době je vlastně "Celebrita" téměř každý, kdo má svojí základnu fanoušků - od toho název tohoto druhu LANky :)

Ta první bude trošku jiná, než následující a to hlavně tím, že VŠECHNY "SkillZone Celebrity" budou mít vstup ZCELA ZDARMA !
Aha.. A jak zjistíme kdo je pro vás, hráče, celebrita? My? Omyl - o tom rozhodnete VY ! A jak? Pomocí ankety na naší facebook stránce.

Odkaz na anketu: ANKETA
Uzávěrka ankety: pátek 15:00
Pozn: Pokud jste v anketě a souhlasíte s účastí (nebo se nemůžete z nějakého důvodu účastnit) rovnou nám to napište do komentářů k anketě. Díky

Je tedy naprosto jedno koho do ankety navrhnete a nebo pro koho budete hlasovat - klidně vašeho oblíbeného hráče, streamaře, moderátora, Jumpa, trolla - prostě kohokoliv koho chcete zkusit na naší LANku dostat. Navrhněte kohokoliv - klidně sebe ! My v pátek anketu uzavřeme a pokusíme se kontaktovat top 15 lidí, kteří budou mít zájem se účastnit. Tato první LANka má záměrně krátký časový úsek - dává to možnost víc lidem se lanku dostat, protože je jasné, že někteří už mají sobotu obsazenou... Alespoň to bude zábavnější :)

Mimochodem herna bude otevřena pro veřejnost, a je naprosto jedno kdo bude u PC sedět. Nebo nebude :) Pokud si vyberete "celebritu" která přijede, ale bude chtít spíš pokecat a nechá vás hrát - je to čistě na něm/ní..

Všímavý čtenář SkillZone novinek si mohl již všimnout velké a i přesto skryté, informace v našem předchozím článku. Točené pivo tam nebylo jen tak :) Na zimní období upouštíme od Kofoly, kterou uzavíráme do lahve, ale z lahve vypouštíme pivko. Od této první "Celebrity LAN" začínáme s točeným ! Ale nezapomeňte - s mírou, nebo vám ho zase seberem a vrátíme se ke Kofole (či něčemu jinému :))

Akce se zamozřejmě také účastní kompletní SkillZone admin team ve složení Ug4t0RStep@nDeathCharm a Indian..

Start: 27.10.2012 - 20:00 a konec? Kdy chcete :) - My jsme schopni jet až do rána 7:00..
Kde: Orebitská 630/4 , Praha 3 Žižkov
Mapa: Najdete nás zde
Autobusy číslo: 133, 175, 207, 509
Zastávka: "U Památníku" (pokud jedete od Metra Florenc stačí se trochu vrátit)
Nebo pěšky pár minut od zastávky metra Florenc nebo Hlavního vlakového nádraží.

P.S.: Dotazy klidně směřujte na můj facebok a nezapomínejte ani na naší facebook stránku herny