Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.cz uvede Medal of Honor: Warfighter s exkluzivními hosty, dárky a bonusy

CZC.cz přichystal k zahájení prodeje hry Medal of Honor: Warfighter bohatý program Realistická válečná hra Medal of Honor (MoH): Warfighter se objeví na českém trhu v úterý 23. října. Internetový obchod CZC.cz k této příležitosti pořádá velkou večerní akci, na které hru předvedou profesionální hráči. Objeví se také voják ve stylové MOH uniformě a zákazníci si zde budou moci vyzvednout své předobjednávky. Akce začíná v úterý 23. října v 18 hodin v showroomu CZC.cz v Praze Hájích.
Výchozí obrázek

CZC.cz přichystal k zahájení prodeje hry Medal of Honor: Warfighter bohatý program

Realistická válečná hra Medal of Honor (MoH): Warfighter se objeví na českém trhu v úterý 23. října. Internetový obchod CZC.cz k této příležitosti pořádá velkou večerní akci, na které hru předvedou profesionální hráči. Objeví se také voják ve stylové MOH uniformě a zákazníci si zde budou moci vyzvednout své předobjednávky. Akce začíná v úterý 23. října v 18 hodin v showroomu CZC.cz v Praze Hájích.

 „Program jsme nachystali co nejpestřejší – už od 18 hodin si mohou zákazníci v showroomu na Hviezdoslavově ulici vyzvedávat své předobjednávky se spoustou bonusů. Pro prvních sto návštěvníků navíc máme nachystány stylové odznaky s motivem hry, budeme mít také několik herních triček. Dokonce přijdou i dva vojáci v MoH uniformách, se kterými se zájemci můžou vyfotit.“ řekl marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda k chystanému uvedení hry na trh.  

Tím ale program nekončí. Do pražské pobočky CZC.cz také dorazí dva profesionální hráči týmu eSuba, aby předvedli nový díl MoH v akci. Tým eSuba  patří mezi špičku mezi českými progamingovými multiklany, což dokazuje na online i offline soutěžích. Hráči vyzkouší MoH na počítačích dodaných společnosti Sapphire Technology, která mimo jiné vyrábí grafické karty a základní desky vhodné právě pro herní počítače.

Bonusy k předobjednání hry

Předobjednávka MoH: Warfighter u CZC.cz má několik výhod. „Zákazník získá limitovanou edici za cenu standardní, k tomu navíc sběratelský steelbook v unikátním MoH designu a bonusy přímo do hry - okamžitý přístup k SAS, SFOD  a exkluzivní optiku Trijicon,“ zdůraznil Šalanda. Samotná limitovaná edice nabízí oproti standardní multiplayerové mapy zdarma, garantovaný přístup do bety Battlefieldu 4 a okamžitý MP přístup k jednotkám a pušce McMillan TAC 3000

Očekávaná hra MoH: Warfighter je pokračováním oblíbené FPS série. Tvůrci se v novince inspirovali osobními zkušenostmi příslušníků elitních jednotek a skutečnými událostmi světového boje proti terorismu. Díky tomu hra obsahuje mnoho realistických detailů – od misí v podobě rekonstrukcí reálných konfliktů po autentický vzhled uniforem.

Hru MoH: Warfighter vydává Electronics Arts, je dostupná ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC a předobjednávky je možné provést zde.

O společnosti CZC.cz:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice, což dokazuje i úspěch v hlasování o nejoblíbenější e-shop ShopRoku 2012. Za 13 let své existence prodal 8 mil. produktů více než 1,8 mil. zákazníkům. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů.  CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 100 zaměstnanců (více na www.czc.cz). Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie.

Štítky: CZC.CZ