Přejít k hlavnímu obsahu

Komunitní akce #2 - Zabití ve vzduchu

Výchozí obrázek

DICE spolu s prémiovou akcí startuje i komunitní akci podobného stylu. Stejně jako v minulé komunitní akci je úkolem dosáhnout určitého cíle na dané herní platformě, kdy po jeho dosažení se všem hráčům dané platformy odemkne speciální psí známka.

Tak jako u prémiové akce - Zabití ve vzduchu - je potřeba zabíjet vzdušnou technikou. Úkolem této komunitní akce je tedy nasbírat 2 miliony zabití vzdušnou technikou a to na každé platformě zvlášť. Po dosažení 2 milionů zabití na některé platformě se všem hráčům dané platformy odemkne psí známka II. Death Dealer. Každá platforma si tuto známku musí odemknout zvlášť a psí známku získají i hráči, kteří nebudou vůbec hrát - dostanou ji všichni na platformě, kde došlo ke splnění podmínky 2 milionů zabití.

Pokud se chcete zároveň zúčastnit prémiové akce, tak můžete. Budete-li v průběhu prémiové akce hrát na speciálních serverech, budou se všechny Vaše zabití také počítat do této komunitní akce a tím tak budete pomáhat své platformě v dřívější výhře.

Obě akce, tedy komunitní i prémiová, startují ve stejný čas a to v sobotu 27.10. 2012 v 02:00 našeho času.

Pozn.: Pro sbírání 2 milionů zabití v komunitní akci je možné hrát na jakémkoliv hodnoceném serveru. Avšal pro zúčastnění se v prémiové akci bude potřeba hrát na speciálních serverech (informace na kterých budou teprve zveřejněny).