Přejít k hlavnímu obsahu

Základní deska GIGABYTE Z77X-UP5 TH získala ocenění od Tom’s Hardware v nejvyšší třídě desek s čipsetem

24. 10. 2012 | 14:24 Všechny hry
Tchaj-pej, Tchaj-wan, 19. října 2012 – Společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co.
Výchozí obrázek

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 19. října 2012 – Společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet dnes oznámil, že základní deska GIGABYTE Z77X-UP5 TH získala ocenění 2012 Recommended Buy" od respektovaných testerů na Tom’s Hardware. Hlavními důvody, proč deska GIGABYTE Z77X-UP5 TH dostala toto ocenění, je kombinace vynikajících vlastností a vysoké užitné hodnoty za vynaložené peníze.

Při porovnání šesti high-end základních desek založených na čipsetu Intel® Z77 Express došel recenzent Tom’s Hardware Thomas Soderstrom k závěru, že je základní deska GIGABYTE Z77X-UP5 TH mezi high-end modely, které jsou dnes k dispozici, nejatraktivnější volbou. Proto jí udělil ocenění Tom’s Hardware „2012 Recommended Buy“

„GIGABYTE má navrch v tom, že nabízí za dobrou cenu model, který nemá vážné ústupky ve výkonu či v přetaktování, Z77X-UP5 TH si tak ocenění právem zaslouží.“ Komentoval Thomas Soderstrom, vedoucí tester Tom’s Hardware.com

Celou recenzi můžete najít na stránkách Tom's Hardware zde:
http://www.tomshardware.com/reviews/z77x-up5-th-z77a-gd80-z77-oc-formula,3305.html.


GIGABYTE Z77X-UP5 TH
Základní deska GIGABYTE Z77X-UP5 TH je založena na čipsetu Intel® Z77 Express s podporou druhé a třetí generace procesorů Intel® Core a přináší nejen fascinující technologii GIGABYTE Ultra Durable™ 5, ale je také první základní deskou se dvěma porty Thunderbolt™.


Exkluzivně u GIGABYTE: Dva porty Thunderbolt™
GIGABYTE Z77X-UP5 TH je první Intelem certifikovaná deska se dvěma porty Thunderbolt™ přímo na zadním panelu. Každý Thunderbolt™ port podporuje maximální přenosové rychlosti se simultánním obousměrným přenosem až 10 Gb/s – to znamená, že můžete zkopírovat Full HD 1080p film za méně než 30 sekund.

Implementace dvou portů Thunderbolt™ u GIGABYTE přináší maximální možnou konektivitu s podporou až 12 samostatných zařízení zároveň. Každý port nabízí plnou rychlost 10 Gb/s.

 

GIGABYTE Ultra Durable™ 5
Základní deska GIGABYTE Z77X-UP5 TH využívá oceňovanou technologii GIGABYTE Ultra Durable™ 5, která zahrnuje komponenty zvládající vysoké proudy v napájecí zóně procesoru. Jde o čipy IR3550 PowIRstage® od společnosti International Rectifier, dvojnásobnou tloušťku mědi v PCB a cívky s feritovým jádrem, které zvládnou přenést proud o velikosti až 60 A. Všechny tyto komponenty společně jsou schopny přinést až o 60°C* nižší zahřívání, než u tradičního řešení napájení procesoru. Technologie GIGABYTE Ultra Durable™ 5, která je dostupná na široké škále desek, je další evolucí v kvalitním návrhu základních desek.

 

Více se o technologii GIGABYTE Ultra Durable™ 5 dozvíte zde:
GIGABYTE Ultra Durable™ 5 Motherboards

Podrobnější informace a specifikaci základní desky GIGABYTE Z77X-UP5 TH naleznete zde:
GA-Z77X-UP5 TH motherboard page

Štítky: GIGABYTE