Přejít k hlavnímu obsahu

SkillZone Celebrity LAN již v Sobotu !

25. 10. 2012 | 20:07 Všechny hry
 
Výchozí obrázek

 

Anketa o místo na "Celebrity lan", uspořádané k 1. výročí SkillZone Praha, se nám blíží ke konci. V anketě již je přes 1080 hlasů a to běží od pondělí ! Připomínáme, že 15 nominovaných hráčů s největší základnou fanoušků si u nás zapaří na naše narozeniny zdarma. Začínáme s obepisováním všech celebrit a už sondujeme jestli přijdou :) A když někdo nemůže, nevadí - v anketě dál, dokud se nenaplní 15 míst. To znamená, že v anketě můžete skončit třeba 25 a na akci se taky dostane. A proč jim říkáme celebrity? Protože pokud má někdo tak velkou základnu fanoušků, aby se udržel v topce ankety - je to rozhodně SkillZone Celebrita !

Aktuální stav ankety:

Jen se bojím, aby nepotvrdil svojí účast Josef Pátrovič.. To by jsme museli větrat už od pátku... 
Nezapomeňte, že anketa končí již zítra v 15:00. Ještě je ale možnost s výsledky výrazně zamíchat.
Pokud vás tato lan zajímá - informace naleznete na http://skillzone.cz/lan


No a dále tu máme:
Speciální narozeninové nabídky (možnost zakoupit do konce října 2012)

Naši pařani mají díky oslavám možnost využít zvýhodněných nabídek. Každý kdo si na svůj účet dobije víc jak 5 hodin, dostane až 10 hodin navíc zdarma. Každý hráč může tuto narozeninovou nabídku využít jednou. Nabídka neplatí pro nové registrace od 26.10.2012. Nové registrace dostanou do konce měsíce 2h zdarma.

To znamená
Všichni registrovaní hráči: 180 Kč = 5 hodin + 5 ZDARMA = 10 hodin.
Všichni řádně registrovaní hráči*: 180 Kč = 5 hodin + 10 ZDARMA = 15 hodin.
*Řádně registrovaný hráči jsou ti, kteří mají v profilu vyplněné pravdivé údaje. Registrovat se u nás lze i bez udání těchto údajů.