Přejít k hlavnímu obsahu

Farming Simulator 2013 je tu!

26. 10. 2012 | 22:36 Farming Simulator 2013 je tu!
Všichni virtuální sedláci, rolníci, zemědělci a farmáři si mohou konečně vyhrnout rukávy a pustit se do poctivé, nefalšované, virtuální práce! Farming Simulator 2013, absolutní špička mezi zemědělskými simulátory, dnes vyjel na česká a slovenská pole a je připraven vypořádat se jak s náročnými úkoly zahrnujícími setbu, orbu a sklizeň, tak se všemi případnými soky, kteří by ho snad chtěli svrhnout z jeho pomyslného trůnu.
Výchozí obrázek

Všichni virtuální sedláci, rolníci, zemědělci a farmáři si mohou konečně vyhrnout rukávy a pustit se do poctivé, nefalšované, virtuální práce!

Farming Simulator 2013, absolutní špička mezi zemědělskými simulátory, dnes vyjel na česká a slovenská pole a je připraven vypořádat se jak s náročnými úkoly zahrnujícími setbu, orbu a sklizeň, tak se všemi případnými soky, kteří by ho snad chtěli svrhnout z jeho pomyslného trůnu.

A rozhodně na to nebude sám, neboť má k dispozici celou řadu pomocníků, ať už se jedná o nejrůznější pluhy, obraceče, rozprašovače a rozmetače, nebo řádkovací a secí stroje, či dokonce obří kombajny. Hráči se tak mohou těšit nejen na velké množství licencovaných značek, jako je například CASE IH a Deutz-Fahr, LAMBORGINI, SAME, HORSCH, AMAZONE a mnohé další, ale i na nové herní režimy, nové živočišné druhy a plodiny.

Farming Simulator 2013 s sebou přiváží obrovskou porci zábavy, těžké techniky, strategického plánování a celou řadu náročných výzev, které prověří i ty nejostřílenější virtuální zemědělce. Patříte mezi ně?

Farming Simulator 2013 CZ je v České republice a na Slovensku k dispozici v české profesionální verzi s titulky. Více informací naleznete zde: http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/zavody-simulatory/farming-simulator-2013-jzd-moderni-doby/.