Přejít k hlavnímu obsahu

Halloweenské dny v Guild Wars 2

26. 10. 2012 | 22:39
Před 500 lety byl vlastním lidem zavražděn krytánský král-tyran, neboť jeho poddaní během jeho šílené vlády velice trpěli. Říká se, že královo tělo bylo rozsekáno na kusy a jeho duch byl vyhnán do Podsvětí, ale že se může vrátit do říše smrtelníků vždy na jeden den v roce: na Halloween. Ale to je samozřejmě jen báchorka. Nebo ne?
Výchozí obrázek

Před 500 lety byl vlastním lidem zavražděn krytánský král-tyran, neboť jeho poddaní během jeho šílené vlády velice trpěli. Říká se, že královo tělo bylo rozsekáno na kusy a jeho duch byl vyhnán do Podsvětí, ale že se může vrátit do říše smrtelníků vždy na jeden den v roce: na Halloween.

Ale to je samozřejmě jen báchorka. Nebo ne?

Duch šíleného krále Thorna se naposledy zjevil před více než 250 lety, a tak není divu, že v Tyrii slaví Halloween především děti (a pochopitelně také obchodníci).Jenže! Tento podzim začaly v záři bledého měsíce probleskovat podivné energie. Že by na těch starých příbězích byla trocha pravdy? Odvážíte se zjistit, co se skutečně děje?

Halloween s Black Lion Trading Company

Dostupné od 22. října do 5. listopadu

Tento Halloween míří  do obchodu s drahokamy všemožné libůstky. Kostýmy, které propůjčují strašidelné schopnosti, toniky, které vás přemění do ghúlů, či duchové, děsiví malí společníčci, kteří vás budou všude následovat. A nezapomeňte si vyzvednout ďábelské rohy zdarma, než úplně zmizí!

 

Black Lion Chest o tomto Halloweenu získá děsivé vylepšení. Mezi 23. říjnem a 5. listopadem máte při otevření každé truhly Black Lion šanci na to, že najdete jeden z šesti exkluzivních skinů pro zbraně s tematikou Halloweenu!

Haloweenské dny trvají v Guild Wars 2 od 23. října do 1. listopadu a během nich je k dispozici velké množství jedinečných vylepšení. Krom speciálně vyzdobeného města Lion Arch se hráči můžou těšit i na zvláštní události „eventy“, haloweenský stan, kde se jim dostane spousty nových informací, tematické (strašidelné) výrobní předměty, odměny, dekorace, oblečení a mnoho, mnoho dalšího. Haloween se odrazí i v režimech PVP (hráče proti hráči), kde budou po dobu trvání události k vidění nejen strašidelné zbraně, ale dokonce i dokončovací pohyby.

Pro všechny vyděšené pak máme dobrou zprávu, Guild Wars 2 jsou opět skladem!

Další informace o titulu Guild Wars 2 lze najít zde http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/guild-wars-2/.

Štítky: Comgad