Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness prichádza o Dota 2 sekciu

13. 11. 2012 | 14:44 Dota 2
 Ano, bohužel čtete dobře, opět přichází o jednu z herní sekcí. Vše to začalo Counter Strikem, pokračovalo Battlefield 3 sekcí a neštastným koncem Trackmanie. Nyní snad poslední takováto zpráva se týká Doty 2.Úbytek sekcí dále prokračuje. V posledních dnech klesl  počet okolo 60 členů na polovinu. Samozřejmě vedení to stále nevzdává a snaží se tento problém co nejrychleji vyřešit, nečekejte tedy zprávu "Balíme to!", ale právě naopak je to impuls k další práci. 
Výchozí obrázek

 

Ano, bohužel čtete dobře, opět přichází o jednu z herní sekcí. Vše to začalo Counter Strikem, pokračovalo Battlefield 3 sekcí a neštastným koncem Trackmanie. Nyní snad poslední takováto zpráva se týká Doty 2.

Úbytek sekcí dále prokračuje. V posledních dnech klesl  počet okolo 60 členů na polovinu. Samozřejmě vedení to stále nevzdává a snaží se tento problém co nejrychleji vyřešit, nečekejte tedy zprávu "Balíme to!", ale právě naopak je to impuls k další práci.

 

Tentokrát přichází o slovenskou sekci Doty 2. Kluci se bohužel na MČR v Seči a následně i BGCH V Praze moc nepředvedli, jednoduše prohráli všechny zápasy i přesto, že tam byla krev a pot. Právě u této sekce byl tlak na úspěch pravděpodobně nejvyšší. Po vyhranné MČR kvalifikaci, výborných výsledcích na Lancraftech a zkušeností z německého GamesComu nikdo neočekával takovýto propadaák. 

 

 

Hráči pod eEriness odehráli nespočet online zápasů z různých turnajů, ale také určitě za zmíňku stojí několik ocenění z LAN akcí. Jmenujme například druhé místo z Lancraft Spirng a následné první místo z Lancraft Summer. Asi největší událostí byla reprezentativní účast na pomyslném mistrovství Evropy se jménem Samsung European Encounter v Kolíně nad Rýnem v Německu na právě probíhající hráčské výstavě GamesCom, kterou za víkend navštívilo více než čtvrt milionu lidí! Tato akce vešla do dějin našeho týmu velmi pěkně, když se nám podařilo zorganizovat výjezd prakticky během pár dni na koleni. I když výsledek nebyl nikterak zásadní, zkušenosti jsou k nezaplacení.

Vyjadrenie eEriness:

Jako v každé sekci, tak i v této se vystřídalo pár hráčů. Právě sestava je však důvodem, proč musí tato sekce u nás skončit. Jádro týmu se na MČR připravovalo s dvojicí Jeremias a Wlad, v Praze však byla sestava poměrně zmixovaná a po obou turnajích se uvažovalo jak dál. Hledání nových hráčů se nesetkalo s pozitivním ohlasem, jelikož by tým musel začínat prakticky úplně znovu. Hráči se tedy rozhodli jít každý svou vlastní cestou. Někteří zůstávají pospolu.

Komunitu Doty 2 nechceme určitě opustit. S touto hrou chce naše organizace nadále počítat, proto bude hledat nové zástupce.

 

 

 

ex-team eEriness