Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny IEM Singapur

13. 11. 2012 | 21:11 StarCraft 2
Skupiny Intel Extreme Masters Singapur 201222. až 25. listopadu tohoto roku se v Singapuru odehraje další zastávka IEM, akce, kterou pod svými křídly už několik let pořádá organizace ESL.
Výchozí obrázek

Skupiny Intel Extreme Masters Singapur 2012

22. až 25. listopadu tohoto roku se v Singapuru odehraje další zastávka IEM, akce, kterou pod svými křídly už několik let pořádá organizace ESL.

Turnaj proběhne ve hrách League Of Legends a Starcraft 2 a celková dotace pro tuto akci bude $82,000. Po tom, co v uplynulých týdnech proběhly kvalifikace, byly postoupivší hráči rozděleni do základních skupin ve kterých se utkají o naplnění svých postupových ambicí.

Rozlosování základních skupin IEM Singapur. Skupina C zbývá doplnit o postupujícího z čínské kvalifikace. Ve skupině B nahradil korejský hráč {#Korejská republika}  StarDust ragestar z EG s pseudonymem {#Spojené státy americké}  IdrA.

Člověk nemusí být nejbystřejší osobou širokou daleko, aby si všimnul, že v prozatimním seznamu participujících hráčů nevidí ani jednoho zástupce Terranů. Velkým želízkem v ohni, aby tomu tak nebylo, měla být jihokorejská kvalifikace ve které se o postup do hlavního turnaje pokoušeli mimo jiné  MMA SuperNoVa nebo  aLive. Bohužel, ani jeden krutým kvalifikačním sítem neprošel, když se museli sklonit před prezidentem Protossů MC a třemi Zergy, jejichž jména jsou YugiOh, Miya a Sniper

K již kvalifikované šestnáctce hráčů se připojí osmička skrze Open Bracket a doplní tak startovní pole na konečný počet 24 harcovníků, kteří se utkají o vítězství na tomto turnaji.

Abych byl upřímný, tak tenhle turnaj na mne zatím svým obsazením příliš velký dojem nedělá, ale nechme se překvapit, jaká jména budou ještě schopna proklouznout přes otevřenou kvalifikaci.