Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoce s PLAYzone

2. 12. 2012 | 14:22 Vánoce s PLAYzone
Je sice teprve listopad a Vánoce jsou tudíž pro mnohé stále ještě v nedohlednu, ale my jsme si pro vás připravili soutěž o skvělé ceny! Vyhrát můžete některou z herních pecek od společnosti Electronic Arts, konkrétně se jedná o limitované edice titulů Medal of Honor: Warfighter, Battlefield 3 či Need For Speed: Most Wanted. 
Výchozí obrázek

Je sice teprve listopad a Vánoce jsou tudíž pro mnohé stále ještě v nedohlednu, ale my jsme si pro vás připravili soutěž o skvělé ceny! 

Vyhrát můžete některou z herních pecek od společnosti Electronic Arts, konkrétně se jedná o limitované edice titulů Medal of Honor: Warfighter, Battlefield 3 či Need For Speed: Most Wanted. 

UPDATE: Výtvory soutěžících byly vystaveny, hlasovat můžete do 23.12. 23:59 ZDE svými "lajky". Dále jsme se rozhodli lehce upravit pravidla soutěže - výtvory můžete posílat až do uvedeného konce soutěže.

Co pro výhru musíte udělat? Je to poměrně jednoduché. Stačí vytvořit grafický výtvor, či fotografii vašeho vysněného vánočního dárku a zároveň tento obrázek musí obsahovat logo nebo web PLAYzone. Tento váš výtvor následně zašlete na emailovou adresu krysta@playzone.cz spolu s vaším jménem.

  • 1. místo: Medal of Honor: Warfighter (Limited edition)
  • 2. místo: Need for Speed: Most Wanted (Limited edition)
  • 3. místo: Battlefield 3 (Limited edition)

Poslední termín pro zasílání soutěžních obrázků je 1.12.2012. Poté budou všechny zaslané obrázky zveřejněny na PLAYzone profilu na Facebooku, kde proběhne hlasování o nejlepší výtvor a budete hlasovat vy, čtenáři! Proto se kreativitě meze nekladou.

Proto neváhejte a zasílejte co nejdříve obrázky toho, co byste nejradši našli na Štědrý den pod stromečkem a získejte některou ze skvělých cen!