Přejít k hlavnímu obsahu

INSENIA na vrcholu Go4CS:GO #27

22. 1. 2013 | 20:08 Counter-Strike 2
Český tým INSENIA se v neděli zasloužil o první místo na pravidelném ESL turnaji Go4CS:GO.Každý týden pořádá ESL turnaj zvaný Go4 - mezi ně jsou zařazeny i jiné hry, ale naším cílem jsou samozřejmě turnaje v Counter-Strike: Global Offensive. Tohoto turnaje se často účastní několik českých týmů nebo mixů, zatím se ale žádnému z nich nepodařilo stanout na vrcholu prestižního on-line turnaje o 100€.
Výchozí obrázek

Český tým INSENIA se v neděli zasloužil o první místo na pravidelném ESL turnaji Go4CS:GO.

Každý týden pořádá ESL turnaj zvaný Go4 - mezi ně jsou zařazeny i jiné hry, ale naším cílem jsou samozřejmě turnaje v Counter-Strike: Global Offensive. Tohoto turnaje se často účastní několik českých týmů nebo mixů, zatím se ale žádnému z nich nepodařilo stanout na vrcholu prestižního on-line turnaje o 100€.

Premiéru si Česko užilo v neděli. INSENIA pod vedením Davida "Kaparzo" Laciny dosáhla na příčku nejvyšší, čímž si nejen zajistila pěknou sumičku (která je na pravidelné on-line turnaje vcelku málo vídaná), ale také slot v měsíčním finále stejného turnaje, ve kterém se hraje o 500€. Cestou se jim podařilo porazit mix 4OLDANICH obsahující několik hráčů dAT Team a ve finále si poradili s dánskými Northern Eagles.

Ve stejném turnaji se účastnilo i několik dalších českých či slovenských zástupců. e-eXplayerZ postoupili do čtvrtého kola, PLAY HARD GO PRO skončili v kole třetím, KARVINA city se stejně jako AMATERS s turnajem rozloučili v kole prvním.

Sestava INSENIA

{#Česká Republika} David "Kaparzo" Lacina
{#Česká Republika} Tomáš "Wantyyyy" Jarolím
{#Česká Republika} Václav "smetysh" Směták
{#Česká Republika} Jaroslav "vanto" Dudla
{#Slovenská Republika} Lukáš "vergiL" Majerik

 

Štítky: Go4CSGO, Insenia