Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s elmisem + Málkov 2013?

Konečně jsem se dostal k rozhovoru s elmisem, který se stal osobností roku 2012 a jeho legendární akce z Málkova se stala opět akcí roku! Přejděme tedy rovnou k rozhovoru!   Ahoj elmisi, měl bys čas na pár otázek? -Ahoj, určitě!-Tak co bys chtěl vědět?   
Výchozí obrázek

Konečně jsem se dostal k rozhovoru s elmisem, který se stal osobností roku 2012 a jeho legendární akce z Málkova se stala opět akcí roku! Přejděme tedy rovnou k rozhovoru!  

 

Ahoj elmisi, měl bys čas na pár otázek?

-Ahoj, určitě!

-Tak co bys chtěl vědět?  

 

Myslím že tě většina lidí z komunity zná, ale představ se pro ty co o tobě ještě neslyšeli.

- No nevím co osobně říci, snad jen to že vedu klan Pixel warriors, který několik let hrál i TF2 a bokem produkoval kvalitni hráče, kteří v komunitě zakládali vlastní týmy!

- Jo a několikrát jsem dělal lanku v Málkově, nejprve byla v Medal of Honor a po té v TF2, která byla braná jako oficialní měrení sil týmů z Čech a Slovenska.  

 

Jak jsi se vlastně dostal k TF2?

- K TF2 Jsem přešel poté, co se komunita kolem MoH začala rozpadat, tak bylo na čase se podílet na vzniku nové komunity a to TF2.  

 

V první otázce si načal Málkov, tato akce se stala dokonce i akcí roku.. Jak ji hodnotíš?

- No ta poslední mě dost překvapila co se účasti týká, ale zklamala mě co se chováni některých hráčů, jinak to bylo seper, a stalo to za to ji udělat  

 

Kolik Málkovů vlastně proběhlo a který z Málkovů, byl podle tebe ten nejlepší? - Málkovů bylo zatím 6 a z toho 2 v MoH a 4 v TF2

- Každý Málkov měl něco do sebe, a tak se těžko hodnotí, který to byl. Hodnocení bych nechal na ostatních, já jsem jen spokojen, ze organizačně to pokaždé klaplo.  

 

Teď asi nejočekávanější otázka.. Málkov 2013?

- Premýšlim o něm asi jako minulý rok. Udělat anketu, pak registace na webu Malkova, zaplatit zálohu a podle počtu hráčů ochotných přijet, Málkov bude, nebo ne.

- Jestli bude, se bude vědět koncem dubna a termín asi 21-23.6 nebo 28-30.6.  

 

Ještě než skončíme rozhovor, tak se tě zeptám jaká je tvoje nejoblíbenější classa a jak se tobě a tvému týmu daří ve WoTku?

- No classa asi medik  :-), ale dlouho jsem to nehrál budu učit hrát kluky z WoTka a asi postavíme fun tým co přijede snad na Málkov....A úspěchy sekce WoT. Střídavě jasno-zataženo....Tým, který má až 100 lidí se doopravdy řídí a drží pohromadě dost těžko, ne každý si s každým sedne.  

 

To je všechno, díky za rozhovor!

Pokud máte otázky i vy, ptejte se v komentářích ;)  

 

Po rozhovoru jsem se ještě dozvěděl že registrace na webu budou spuštěny během února!

Web Málkova: http://lan-malkov.cz/  

 

Ankety pro elmise 

Ankety nalezete na komunitnám webu:

http://www.tf2mid.cz/rozhovor-s-elmisem-malkov-2013/

 

Nezapomeňte se podívat na Fragmovie z Lan-Málkov 2012, které pro komunitu vytvořil Hitm@n!

Foto: Lan-Málkov 2012  

 

Článek napsal: Bajirek