Přejít k hlavnímu obsahu

oskar nahrazuje pep1ka u HLA`Vi

5. 2. 2013 | 23:21 Counter-Strike 2
Tomáš "oskar" Šťastný se po více než měsíci bez týmu ubírá k sestavě Michala "Bordel" Weisse, která teprve před pár dny opustila zázemí nEophyte.Tomáš odešel ze sestavy myDGB.net pouhých pár dní po Vánocích, přestože se s nimi umístil na bronzové příčce mezinárodního turnaje v Praze, Esports Heaven. Důvodem toho byly podle jeho vlastních slov hádky uvnitř týmu mimo jiné kvůli tomu, že podle jeho bývalých spoluhráčů hrál příliš Doty 2 a málo CS:GO.
Výchozí obrázek

Tomáš "oskar" Šťastný se po více než měsíci bez týmu ubírá k sestavě Michala "Bordel" Weisse, která teprve před pár dny opustila zázemí nEophyte.

Tomáš odešel ze sestavy myDGB.net pouhých pár dní po Vánocích, přestože se s nimi umístil na bronzové příčce mezinárodního turnaje v Praze, Esports Heaven. Důvodem toho byly podle jeho vlastních slov hádky uvnitř týmu mimo jiné kvůli tomu, že podle jeho bývalých spoluhráčů hrál příliš Doty 2 a málo CS:GO.


Tomáš se s myDGB.net rozloučil těsně po Štědrém dni

oskar dnes oficiálně oznamuje svůj přechod pod ex-nEophyte Michala "Bordel" Weisse, kde nahrazuje Josefa "pep1k" Božka, se kterým se ještě v oranžových barvách účastnili Mistrovství v Counter-Strike: Global Offensive a získali titul vícemistra ČR.

Tomáš se PLAYzone.cz vyjádřil k přestupu následovně:

"Pro tenhle tým jsem se rozhodl hlavně kvůli tomu, že už nejakou dobu spolu hrajou a znají se. Zkoušel jsem hrát s jekylem, zuhim, shattem a jonášem, ale to nemělo cenu, nebyl člověk, kterej by říkal taktiky a staral se o hru, já se toho ujmout nehodlam, protože rád střílím a nejmíň mluvím. Takže já jsem za tenhle tým rád a myslím, že s pohodou to může jen kvést. Hledáme nějakou organizaci, která se o nás bude hezky starat a pokud možno nás i vysílat na zahraniční lanky, protože to je to nejlepší. Co nás čeká v budoucnu, máme rozehranou ESL kvalifikaci a už zítra hrajeme proti 3DMAX, zatím nemáme taktiky ani nejsme moc připravení, takže to bude tak nějak random hra, ale dáme do toho maximum."

Tým bude v budoucnu vystupovat pod názvem HLA´VI, dokud nenajde organizaci, se kterou by se domluvili na podpoře. Případní zájemci o Counter-Strike: Global Offensive tým mohou psát na e-mail d.klotzmann@gmail.com.

Sestava HLA´VI:

{#Česká Republika} Michal "Bordel" Weiss
{#Česká Republika} Dominik "KLOCEK" Klotzmann
{#Česká Republika} Matouš "pussyhead" Urban
{#Česká Republika} Lukáš "Luka5" Zeman
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný

HLA´VI se v posledním kvalifikačním turnaji zasloužili o místo v PLAYzone lize a cestou si poradili například i s Riders on the Storm. Aktuálně se účastní ESL A-series kvalifikace a zítra odehrají Grand Finále proti výhercům zápasu 3DMAX a DEFEATERS.intel.

Štítky: ex-nEophyte, oskar