Přejít k hlavnímu obsahu

EMS: Epsilon překvapivě vítězí v prvním turnaji

16. 2. 2013 | 00:19 Counter-Strike 2
Že se vám to zdá neskutečné? Je to opravdu tak! Ninjas in Pyjamas se nedostávají do finále prvního turnaje jarní sezóny EMS!První turnaj jarní série RaidCall EMS One Spring 2013 je za námi. Jak jste se již mohli dočíst dříve, do finále se dostali dva překvapivé týmy - n!faculty a Epsilon. První jmenovaní se do finále dostali mimojiné přes NiP, švédští Epsilon si pak poradili v semifinále s Imaginary Gaming.
Výchozí obrázek

Že se vám to zdá neskutečné? Je to opravdu tak! Ninjas in Pyjamas se nedostávají do finále prvního turnaje jarní sezóny EMS!

První turnaj jarní série RaidCall EMS One Spring 2013 je za námi. Jak jste se již mohli dočíst dříve, do finále se dostali dva překvapivé týmy - n!faculty a Epsilon. První jmenovaní se do finále dostali mimojiné přes NiP, švédští Epsilon si pak poradili v semifinále s Imaginary Gaming.

Ve finálovém zápase se odehrály mapy train a mirage, přičemž na obou se podařilo zvítězit švédskému překvapení - Epsilon.Razer. Ti tak pokračují ve svých famózních výkonech na onlinu a evropská scéna se má zajisté na co těšit, až Švédové zamíří na Copenhagen Games za pár týdnů.


A kdo že se to stává teprve druhým oficiálním přemožitelem nezastavitelných NiP?! S tímto německým týmem se Švédové utkali již mnohokrát, jak na online, tak na offline. n!faculty předváděli stabilně kvalitní výsledky, ale aby v RaidCall EMS One Spring 2013 #1 dokázali přes tuto světovou jedničku dostat až do samotného finále prvního ze čtyř turnajů, tak to čekal zřejmě málokdo. Nebo snad nikdo.

Pavouk turnaje: zde
Screen ze zápasu: zde

NiP se v turnaji postupně vypořádali s Infused, ALTERNATE a poté je v semifinále čekali právě n!faculty. Německému celku se sice nepodařilo vyhrát první stranu, ale za CT stranu na mapě de_mirage_csgo dovolili Švédům pouze tři body a po výsledku 16:12 se tak dostávají do finále prvního turnaje ze série EMS One Spring. A koho to ve finále potkají?

V dolní půlce pavouku mimojiné najdeme také zástupce naší scény v podání slovenských 3DMAX. Ti bohužel podlehli Němcům z DRUCKWELLE již v brzké fázi turnaje. Tento německý celek pak v dalším kole podlehl švédským EPSILON, tedy jednomu ze dvou dosavadních přemožitelů NiP, tehdy ještě pod názvem WRTT. Avšak tento tehdy ještě neznámý tým byl obviněn z cheatingu a zápas proti NiP byl zkontumován.

Světe div se, EPSILON v dalším kole doslova přejeli Imaginary Gaming a ve finále se utkají právě proti n!faculty o svůj první titul, na online. Mnoho lidí však EPSILON moc nevěří, ale tito švédští střelci budou moci svoje umění prokázat již za několik týdnů, jelikož se Epsilon.Razer zúčastní dánských Copenhagen Games.

Štítky: EMS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.