Přejít k hlavnímu obsahu

IEM World Championship s českým komentářem

6. 3. 2013 | 10:26 StarCraft 2
Finálový turnaj sedmé sezóny populární série turnajů Intel Extreme Masters odstartoval včera v rámci veletrhu informačních technologií CeBIT v německém Hannoveru. Čtyřiadvacet hráčů z celého světa, kteří se dokázali kvalifikovat v některé ze čtyř kvalifikací, se během tohoto týdne utká nejprve v základních skupinách a následně ve vyřazovacích bojích o titul šampióna IEM a v přepočtu více než půl milionu českých korun, ale nikdo z účastníků nepříjde zkrátka.
Výchozí obrázek

Finálový turnaj sedmé sezóny populární série turnajů Intel Extreme Masters odstartoval včera v rámci veletrhu informačních technologií CeBIT v německém Hannoveru. Čtyřiadvacet hráčů z celého světa, kteří se dokázali kvalifikovat v některé ze čtyř kvalifikací, se během tohoto týdne utká nejprve v základních skupinách a následně ve vyřazovacích bojích o titul šampióna IEM a v přepočtu více než půl milionu českých korun, ale nikdo z účastníků nepříjde zkrátka. Vůbec poprvé na starém kontinentě budou ve velkém turnaji hráči měřit síly v rozšíření StarCraftu II s podtitulem Heart of the Swarm, které se chystá vtrhnout na pulty obchodů příští úterý.

Přestože Česko v turnaji nereprezentuje žádný hráč, můžeme se těšit alespoň na komentované přenosy zápasů hlavního turnaje v našem rodném jazyce. Ty nezajišťuje žádná z ikon tuzemské streamingové scény, ale dvojice z klanu Combat Wombats {#Česká Republika} Marek "shadye" Hovanec a {#Česká Republika} Jan "Wochtulka" Luhan. Sledovat je můžete souběžně s hlavním streamem každý den až do soboty vždy od 9:30 ráno na českém kanále ESL TV.