Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness nabírají HLA`VI

8. 3. 2013 | 16:35 Counter-Strike 2
eEriness poskytují zázemí pro Michala "Bordel" Weisse a jeho HLA´VI, kteří byli u nEophyte nedávno nahrazeni týmem Davida "Kaparzo" Laciny. 
Výchozí obrázek

eEriness poskytují zázemí pro Michala "Bordel" Weisse a jeho HLA´VI, kteří byli u nEophyte nedávno nahrazeni týmem Davida "Kaparzo" Laciny. 

HLA`VI chybělo zázemí od konce ledna, kdy se s nimi kvůli nestabilitě Weissovy sestavy rozloučilo vedení nEophyte a nabralo novou sekci dříve hrající pod INSENIA.

Vícemistři republiky byli nuceni poohlédnout se po hráči, který by vyplnil díru po Tomáši "oskar" Šťastném. Ten se po krátké stáži u HLA´VI přesunul zpět k 3DMAX, aby nahradil Petera "uno" Lipowskiho. Čtyřka se nakonec rozhodla pro Adama "Neci" Zoulu, který ještě na Mistrovství hrál s eXtatus.

eEriness ve středu oznámili příchod této sestavy, přestože už jednu Counter-Strike: Global Offensive sekci podporují. Roman "repre." Hasman a jeho svěřenci ale nadále zůstanou v modrobílých barvách pod jménem eEriness.Seasonic, zatímco nově příchozí se budou prezentovat jako eEriness.E-Blue.

Weiss se k nastalé situaci vyjádřil následovně:

"Tak konečně jsme našli organizaci, která nám poskytla skvělé podmínky k hraní. Jsem si jist, že pod tagem eEriness setrváme minimálně stejně dlouho, jako jsem já působil u nEophyte. Vidět nás můžete v prvé řadě v domácí GIGABYTE Lize pořádané PLAYzone.cz, dále se určitě zúčastníme turnajích na GRUNEXu. Co se týče LAN akcí, tak v březnu nás čeká Mezihernový turnaj a týden poté ICL 15 v Maďarsku. Děkuji vedení eEriness, že nás vzalo pod svá křídla, hlavně skvělému jednání se Spikem, a doufejme ve dlouhou a úspěšnou spolupráci."

Své k příchodu nové sekce řekl i Hasman:

"Ahoj, tak na začátek, když jsem se dozvěděl že se o něčem jako je mít dvě sekce goučka v týmu jedná, nebyl jsem moc nadšenej. Kluci chtěli odejít někam jinam. Nakonec jsem se ale rozhodl zde zůstat, takže jsem to sdělil klukům a budeme se nadále ukazovat na scéně pod eEriness.Seassonic. Pro organizaci je to jednoznačně přínos, její dva týmy jsou v GIGABYTE lize, kde určitě čekám oba týmy v playoff a navíc se nám blíží další mezihernový turnaj, na který pokud se nemýlím jedou též obě sekce. Rád bych obě sekce viděl na mčr 2k13 a na spoustě plánovaných turnajích. Ať se daří."

S příchodem nové sestavy podporují eEriness tyto dvě Counter-Strike: Global Offensive sekce:

eEriness.E-Blue

{#Česká Republika} Michal "Bordel" Weiss
{#Česká Republika} Matouš "pussyhead" Urban
{#Česká Republika} Dominik "KLOCEK" Klotzmann
{#Česká Republika} Lukáš "Luka5" Zeman
{#Česká Republika} Adam "Neci" Zoula

eEriness.Seasonic

{#Česká Republika} Roman "repre." Hasman
{#Česká Republika} Jakub "logan." Moravec
{#Slovenská Republika} Matej "DraGiaNko" Kubena
{#Česká Republika} Jan "haxz" Matouš
{#Česká Republika} Jakub "Master" Sichrovský