Přejít k hlavnímu obsahu

Sniper: Ghost Warrior 2 Cz míří na pulty obchodů

Myslíte si, že máte dobrou mušku? Již tento pátek, 15. března, se na pultech obchodů objeví dlouho očekávané pokračování oblíbeného titulu všech nadšených odstřelovačů, Sniper: Ghost Warrior 2, které dokonale pověří vaše odstřelovačské schopnosti.
Výchozí obrázek

Myslíte si, že máte dobrou mušku? Již tento pátek, 15. března, se na pultech obchodů objeví dlouho očekávané pokračování oblíbeného titulu všech nadšených odstřelovačů, Sniper: Ghost Warrior 2, které dokonale pověří vaše odstřelovačské schopnosti.

Pokud si však myslíte, že vám k úspěchu bude stačit jistá ruka a dobré oko, brzy zjistíte, že budete potřebovat mnohem, mnohem víc. Dobrý sniper je nejen zdatným střelcem, ale potřebuje i notnou dávku trpělivosti a měl by být též mistrem kradmého postupu a tiché likvidace nepřátel. Druhý díl veleúspěšné hry je navíc nabitý akcí, takže se můžete těšit i na adrenalinové scény, které vám pořádně zrychlí dech.

1

Všechna prostředí jsou vytvořena podle skutečných lokací a během své odstřelovačské kariéry se tak dostanete například na Filipíny, do Colorada a Tibetu, ale i do Bosny a Sarajeva. Městská prostředí budou dynamicky střídat džungle a chrámy, v plné kráse se představí i tundra.

Odměnou za spoustu poctivé odstřelovačské práce, při níž je třeba brát v úvahu rychlost a směr větru a vzdálenost od cíle a při které dojde i na nějakou tu amputaci přebytečných končetin, vám bude graficky strhující zážitek a skutečně velká porce zábavy.

2

Materiálněji zaměření jedinci pak jistě ocení množství věrně zpracovaných zbraní, včetně šesti odstřelovacích a tří útočných pušek a několika těžkých kulometů, speciální výstroj usnadňující tichý pohyb po bojišti, a optiku, která dá nočním směnám zcela jiný rozměr.

Samozřejmostí jsou i režimy pro více hráčů, které jsou zvlášť uzpůsobeny pro boje odstřelovačů a jež budou představovat další náročnou výzvu.

Všechny verze vycházejí na premiéru v limitované edici, v níž jsou dvě bonusová DLC pro multiplayer: postava mariňáka Andersona a odstřelovací puška Vintorez.

3

Sniper: Ghost Warrior 2 Limited Edition pro PC vychází v České republice a na Slovensku v profesionální české verzi, doporučená maloobchodní cena je 999 Kč / 39,99 €.Více informací naleznete zde.

Sniper: Ghost Warrior 2 Limited Edition pro PS3 vychází v České republice a na Slovensku v originální anglické verzi, doporučená maloobchodní cena je 999 Kč / 39,99 €. Více informací naleznete zde.

Sniper: Ghost Warrior 2 Limited Edition pro Xbox360 vychází v České republice a na Slovensku v originální anglické verzi, doporučená maloobchodní cena je 999 Kč / 39,99 €. Více informací naleznete zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.