CZ/SK komunita Diabla III se probouzí

Diablo – toto teď můžete slyšet skoro na každém rohu internetového bluďiště. Snad každý ví, že na starosti má tuto hru Kalifornské studio Blizzard. Ihned v prvních dnech jeho prodeje překonal hry jako Battlefield nebo Call of duty a také nastavil velmi vyskou laťku prodejů.


Tisková zpráva: Ovšem to se dalo od hry na kterou všichni čekali 12 let očekávat. Myslíme si, že v Česku má tato hra velmi velkou fanouškovskou základnu, která by se chtěla domlouvat na aukcích, společných hrách, nebo prostě poradit od někoho zkušenějšího, ale to se nemá kde dít. Proto jsme se rozhodli propagovat Československou Diablo 3 komunitu. Nachází se na Facebooku. Zatím se zde nachází 1200 hráčů a jejich počet stále roste. Jelikož i my chceme v Česku a sousedním Slovensku pořádnou komunitu věnované této hře.

       

 

Samotnou komunitu založil hráč pod přezdívkou Ace a později se rozdělil o radosti, ale i starosti s touto komunitou s Davidem Kulhavým a Shockem. Ti se snáži jak to jde aby se na zeď stránky přispívalo každý den, pořádají livestreamy a občas si s lidmi z komunity pokecají na teamspeaku. Ale čím více lidí, tím více lidí je potřeba k tomu aby se hráči cítili dobře, takže pokud by jste chtěli pomáhat a starat se o tuto komunitu, máte šanci, že se stanete jedním z adminů. Nejde ale jen o to, že vám zde pomohou, ale můžete taky něco vyhrát. Takže hráči–Chcete být součástí ten nejpřátelštější komunity v Československu? Přidejte se na www.facebook.com/diablo3czsk.

Diablo 3 CZ/SK má i vlastní TeamSpeak kde najdete spoluhráče. hraje se tam denně tak navštivte TS.
Připojte se na TeamSpeak 95.168.216.37:33332 Připojit!