Přejít k hlavnímu obsahu

AverMedia liga - LIVE ve 20:00

16. 5. 2013 | 11:29 StarCraft 2
Se 3. týdnem AverMedia ligy můžeme opět očekávat řadu zajímavých zápasů. Dočkáme se 2 PvP duelů, v ZvP se coby v zápasu týdne utkají DeViL s h34Dem a vše uzavře MU ZvT v podání Veriola a PredYho. Po dvou týdnech stojí v čele tabulky neporažení už pouze h34D a Ladabaz. Podaří se jim neporazitelnost udržet i tento týden?Ve 20:00 začne stream, na kterém uvidíme 2 zápasy tohoto týdne:
Výchozí obrázek

Se 3. týdnem AverMedia ligy můžeme opět očekávat řadu zajímavých zápasů. Dočkáme se 2 PvP duelů, v ZvP se coby v zápasu týdne utkají DeViL s h34Dem a vše uzavře MU ZvT v podání Veriola a PredYho. Po dvou týdnech stojí v čele tabulky neporažení už pouze h34D a Ladabaz. Podaří se jim neporazitelnost udržet i tento týden?

AverMedia liga

Ve 20:00 začne stream, na kterém uvidíme 2 zápasy tohoto týdne:

  • 1. zápas - meny vs Ladabaz
  • 2. zápas - BloB vs Reitor

AverMedia Liga - 3. kolo
BloB protoss0-0protoss Reitorinfo
DeViL zerg0-0protoss h34D_hUnT3Rinfo
Veriol zerg0-0terran PredYinfo
meny protoss0-0protoss Ladabazinfo
Lumpas zerg0-0protoss Harpnerinfo

Nejvyšší liga neobsahuje snad žádné slabé hráče. Jsou tu zápasy, které mají lehkého favorita, ale poslední výsledky z turnajů dokazují, že vyhrát může každý. Na názor jsem se zeptal vyhlášeného znalce Horrora. Jak vidí 2. kolo AverMedia ligy on a jaký je váš tip na výsledky zápasů? Podělte se o ně v komentářích.

Horror o zápasech 2. kola:

BloB vs Reitor

Toto by měl být papírově nejvyrovnanější zápas kola, BloB minule urval mapu Headovi, Reitor dal v prvnim kole Harpa, nicméně BloB je zatím bez bodů a myslím že se na tento match důkladně nachystá. Reitorovo PvP je kvalitní, ale je schopen zahodit i vyhranou hru viz. A-series s Ladabazem před pár dny. Nejsem schopen říct výsledek :)

 

DeViL vs h34D_hUnT3R

Šlágr kola má opět na triku stejně jako minule Devil, který se potká se svou nemessis v podobě Heada proti kterému má historicky snad nejhorší skóre, o to vetší motivace mu to konečně alespoň v lize vrátit. Head sám nedávno řekl že už si na Devila tolik nevěří, protože nehraje(jak jinak), každopádně to bude velmi zajímavé. Tip: Devil konečně vyhraje 2:1

 

Veriol vs PredY

Predy v předchozím kole ukázal velmi kvalitní hry proti Devilovi, akorát zapoměl pořádně dropovat a na můj vkus tam bylo příliš moc min na které predy spoléhal což se nevyplatilo, snad tentokrát uvidíme více tanků a dropů. Veriol ma dlouhodobě s TvZ problémy a i když se bude hodně snažit tak na Predyho to nejspíše stačit nebude.

 

meny vs ladabaz

Velmi zajímavé PvP, Meny si připsal v minulém kole skalp Harpnera a bude určitě chtít zchladit rozjetého Ladabaze, který s Headem vede tabulku. Ladabaz recently porazil Reitora jak už jsem zmiňoval, hra se ovšem nevyvíjela v jeho prospěch, když nakonec otočil po hrubé chybě soupeře, což by při podobném scénáři Meny jistě nedopustil. Tip: 2:1 pro Menyho

 

Lumpas vs Harpner

Harpner se po dvou nevydařených PvP potácí na dně tabulky a touží po krvi :) v tomto kole mu do cesty přijde Lumpas, který v minulém kole překvapil výhrou nad Reitorem bude chtít tento úspěch zopakovat, nicméně si myslím že tentokrát jej Harpner nepodcení jako výše zmiňovaný akademik a získá první body. 2:0 Harpner

 

 

Stream z 1. ligy začíná ve čtvrtek ve 20:00 a opět pro vás připravíme 3 zápasy.

Komentovaný stream z AverMedia ligy