Přejít k hlavnímu obsahu

GameTalk - nová herní reality show

17. 5. 2013 | 18:23 Všechny hry
Game Talk. To je zbrusu nová herní reality show z ulic českých měst. V hledáčku jsou obyčejní lidé všech věkových kategorií a hlavním úkolem je zjistit, co všechno vědí o progamingu nebo jaký mají vztah k počítačovým hrám.Pár slov o projektu...
Výchozí obrázek

Game Talk. To je zbrusu nová herní reality show z ulic českých měst. V hledáčku jsou obyčejní lidé všech věkových kategorií a hlavním úkolem je zjistit, co všechno vědí o progamingu nebo jaký mají vztah k počítačovým hrám.

Pár slov o projektu...

Nápad tohoto projektu vzniknul, již před pár lety s nápadem, že video pořad tohoto typu tu vlastně není a nikdy nebyl. Bohužel na zrealizování projektu nebyl čas a hlavně technika. Ovšem před pár měsíci se tento nápad opět objevil a začal se postupně realizovat. Díky výborné technice a odhodlanosti se šel natočit první díl. 

V tomto seriálu se můžete těšit na různé otázky, které byly položeny obyčejným nic netušícím občanům měst. Otázky se týkají progamingu a her obecně. Dále chceme v průběhu času být pravidelnými návštěvníky na lan akcích v České Republice.

Členové týmu:

Jakub Vondrák     - moderátor, grafik, jednatel projektu

Ladislav Urbánek - kamera, postprodukce

Vojtěch Valenta   - kamera, grafika

 

Doufám, že se vám herní pořad Game Talk bude líbít a že se stanete našimi pravidelnými fanoušky. Jeden díl by měl vycházet v časovém rozmezí jednoho měsíce. Pokud bude mít pořad dobrý ohlas a sledovanost, jsme připraveni ho vydávat častěji. Taky se nezapomeňte přidat na naše facebookové stránky, kde najdete aktuální informace o pořadu.

 

 

 FB.ME/GAMETALKCZ

  GAMETALKCZ