Přejít k hlavnímu obsahu

AverMedia liga - 5. kolo - DeViL ve vedení

30. 5. 2013 | 15:59 StarCraft 2
Máme za sebou téměř polovinu sezóny. Na čele tabulky zůstávají 3 hráči, kteří už dlouhé roky mají na kontě největší domácí úspěchy - DeViL, h34D a PredY. Téměř vyrovnané score jen jen lehce upřednostňuje DeViLa. Jak si tito hráči povedou v novém týdnu? Už dnes se o tom budeme moci přesvědčit.Ve 20:00 začne stream, na kterém uvidíme 2 zápasy tohoto týdne:
Výchozí obrázek

Máme za sebou téměř polovinu sezóny. Na čele tabulky zůstávají 3 hráči, kteří už dlouhé roky mají na kontě největší domácí úspěchy - DeViL, h34D a PredY. Téměř vyrovnané score jen jen lehce upřednostňuje DeViLa. Jak si tito hráči povedou v novém týdnu? Už dnes se o tom budeme moci přesvědčit.

AverMedia liga

Ve 20:00 začne stream, na kterém uvidíme 2 zápasy tohoto týdne:

  • 1. zápas - DeViL vs Lumpas
  • 2. zápas - Veriol vs Reitor
AverMedia Liga - 5. kolo
Veriol zerg0-0protoss Reitorinfo
DeViL zerg0-0zerg Lumpasinfo
meny protoss2-0protoss h34D_hUnT3Rinfo
Ladabaz protoss0-0terran PredYinfo
BloB protoss0-0protoss Harpnerinfo

Opět máme jeden zápas předehraný. meny se utkal s h34Dem již dnes odpoledne a připsal si své 3. vítězství ve skupině. Náš ligový teoretik se v tomto duelu spletl, vyjdou mu tedy zbylé předpovědi?


Horror o zápasech 5. kola:

Veriol vs Reitor

Tady se nám potkavaji hráči z academy kteří se navzájem velmi dobře znají, trénují spolu atd. takže by měl vyhrát Reitor, který po prvním kole kde dal Harpnera tak vypadl že bude útočit na horní část pole, nicméně zatím to jistí ze dna a to se mu asi moc nelíbí a jestli na něj Veriol vytáhne něco nového a Reitor znova prohraje tak mu to srazí hřebínek ještě víc než po prohře s Lumpasem na kterého si tak věřil.

 

DeViL vs Lumpas

Devil zatím drží stabilní výkony, krom jediného klopýtnutí s Ladabazem. Navíc ZvZ je historicky jeho nejsilnější matchup, takže Lumpas i když se bude snažit, tak to nebude stačit. 2:0 pro Devila.

 

meny vs h34D_hUnT3R

V tomto kole nejvyrovnanější zápas, H34d zatím potkal v PvP jen Bloba a s tím měl problémy naopak meny má za sebou skalpy Harpa a Ladabaze, takže výsledky favorizují právě zástupce eSuby, pro H34da zase mluví velká znalost svého soupeře, takže ví co na něj platí. Těžko říct bude to ....2:1 pro Menyho

 

Ladabaz vs PredY

Mnou minule zatracovaný Predy sice potočil Menyho, ale tentokrát už to určitě nedá :) proti safe stylu Ladabaze to bude mít těžké, navíc Ladabaz má jistě v paměti porážku z Brněnské NSL, takže to bude chtít Predymu vrátit.

 

BloB vs Harpner

Po zaváhání s Reitorem, Harpner už nic nepustil a ani jeho ztráta časového fondu pro trénink ho zdá se příliš neoslabila, když zkompletoval hattrick na NSL lankách tak si nejspíš nenechá sebrat body od Bloba, který i když hraje dobře tak jeho místo bude právě někde ve středu první ligy.

 

 

Stream z 1. ligy začíná ve čtvrtek ve 20:00 na SpectreTV.

Komentovaný stream z AverMedia ligy