Přejít k hlavnímu obsahu

ENSOX Cup - dohráno

6. 6. 2013 | 11:57 League of Legends
                               ENSOX zavítá na PlayZone již podruhé. Poprvé jste se mohli zúčastnit Gamlery & ENSOXnedělního turnaje StarcRaft 2 ( http://www.playzone.cz/clanky/nedelni-turnaj-od-tymu-ensox ) a teď to jdeme zkusit na League of Legends.
Výchozí obrázek

                               

ENSOX zavítá na PlayZone již podruhé. Poprvé jste se mohli zúčastnit Gamlery & ENSOXnedělního turnaje StarcRaft 2 ( http://www.playzone.cz/clanky/nedelni-turnaj-od-tymu-ensox ) a teď to jdeme zkusit na League of Legends.

Profesionální Multigaming Clan ENSOX, který založil 17. března Martin"Mendy"Ondruch s cílem prorazit v PRO GAMING scéně a dostat se na špičku mezi ostatní týmy. Našim hráčům nabízíme kvalitní zázemí podle jejich výkonu a děláme maximum pro to, aby u nás byli spokojení. Velice si vážíme každé podpory našeho GAMINGU a tím také děkujeme našim sponzorům a partnerům za podporu. Náš projekt se dále zabývá grafikou/designem různých webů pro firmy, e-shopy, osobní webové stránky, herní portály a mnoho dalších. ENSOX se pohybuje převážně na české scéně. 

Díky tomu, že v dnešní době hraje hry prakticky každý (co se týče počítačů, herních konzolí apod. je to v dnešní době velice modní hit), je těžké v tomto oboru prorazit. Dovolujeme si ale říct, že my jsme na velice dobré cestě!

 

ENSOX Cup 5vs5 [EAST] #1

 

Tým ENSOX si pro vás připravil čtvrteční klasický turnaj ve hře League of Legends EAST. Systém single elimination, takže se hraje rovnou play-off. Bude se hrát best of 1 - na jeden vítězný zápas. Tenhle turnaj je takový TEST. Téměř vše záleží jen na vás. Pokud uvidíme účast a hráči budou mít zájem, přidělíme výhru pro 1. místo již v tomto turnaji. Další čtvrtek se uskuteční  ENSOX Cup #2, který bude zahrnovat i MČR kvalifikaci. Tím pádem počítejte, že ve #2 už budou zajímavé ceny i pro 2. a 3. místo od našich sponzorů a také přímo od nás. Pokud to nevyjde a účast nebude, tak uděláme jenom 4Fun turnaje na zabití času ve čtvrtek. 

 

Obecné informace o turnaji

 

Začátek: 17:00

 

Přihlášení do turnaje: 06.06.2013 16:45

 

Potvrzení účasti: 16:00 - 16:50

 

Server: Europe - Nordic & East 

 

Systém turnaje: single elimination , bo1

 

Počet týmů : 32 (není problém zvednout)

 

Pořadatelé: http://ensox.cz 

 

Registrace: http://www.playzone.cz/turnaje/lol-ensox-cup-5vs5-east-1

Štítky: NightCup