Přejít k hlavnímu obsahu

ENSOX s novou Call of Duty 2 sekcí

Tým ENSOX opouští sekce Call of Duty 2 pod vedením Milana 'inhox' Drázdy. Moc dlouho ovšem netrvalo a ENSOX nezůstává nadále bez Call of Duty 2 sekce, ihned po odchodu získávají sekci pod vedením Daniel 'insanezy' Zajfrta. Proč vlastně k tomuhle kroku došlo? K odchodu se vyjádřil zástupce organizace, Martin 'Mendy' Ondruch:
Výchozí obrázek

1Tým ENSOX opouští sekce Call of Duty 2 pod vedením Milana 'inhox' Drázdy. Moc dlouho ovšem netrvalo a ENSOX nezůstává nadále bez Call of Duty 2 sekce, ihned po odchodu získávají sekci pod vedením Daniel 'insanezy' Zajfrta. Proč vlastně k tomuhle kroku došlo? K odchodu se vyjádřil zástupce organizace, Martin 'Mendy' Ondruch:

"Jejich aktivita byla dobrá vůbec jsem neměl problém, tak jako komunikace,tréningy a byli u nás spokojeni. Jenže zničeho nic postupem času byli neustále změny v týmu a po nějaké době CL sekce Call of Duty 2 oznámil, že si chtějí dát pauzu, ale pauza moc dlouho netrvala a na domluvě s Milan "inhox" Drázda odešli od týmu ENSOX. Důvod odchodu je, že podle tvrzení se rozpadli. Takže si myslím, že pár jejích hráčů odešlo do jiných týmu a nebo zůstali bez nich."

Nynejší sestava ENSOX.CoD2:

{#Česká Republika} Daniel 'insanezy' Zajfrt
{#Česká Republika} Dominik 'd1mz' Gotvald
{#Česká Republika} Tomáš 'lamzye' Lammel
{#Česká Republika} Jan 'cahi' Čáha
{#Česká Republika} Karel 'drawzjeee' Pravý

Zdroj: ensox.cz
Štítky: ENSOX