Přejít k hlavnímu obsahu

AVerMedia liga - poslední 2 kola

20. 6. 2013 | 09:50 StarCraft 2
Pomalu se nám blíží konec základních skupin. Kromě první ligy, jejíž zápasy každý týden sledujeme na streamu, to znamená i poslední zápasy pro nižší ligy, ze kterých ti nejlepší hráči postoupí do vyřazovacích bojů.
Výchozí obrázek

Pomalu se nám blíží konec základních skupin. Kromě první ligy, jejíž zápasy každý týden sledujeme na streamu, to znamená i poslední zápasy pro nižší ligy, ze kterých ti nejlepší hráči postoupí do vyřazovacích bojů.

AverMedia liga

Příští středu se odehrají poslední zápasy a těch se týká i důležité upozornění. Odklad zápasů z posledního kola nebude možný. V pátek se skupiny uzavřou a hned v sobotu bude následovat play-off, které určí 8 účastníků závěrečného LAN finále. Pokud tedy víte, že příští čtvrtek nebudete moci své zápasy odehrát, máte možnost pouze jejich předehrávky. V pátek 28. 6. budou neodehrané zápasy zkontumovány.

Dnešní stream začíná již v 19:00, kde se vrhneme nejprve na dohrávku zápasu meny vs Lumpas z minulého týdne a následně na zápasy z dnešního dne.

  • 1. zápas - meny vs Lumpas
  • 2. zápas - DeViL vs Veriol
  • 3. zápas - ?
AverMedia Liga - 8. kolo
Reitor protoss0-0terran PredYinfo
Lumpas zerg2-1protoss Ladabazinfo
BloB protoss0-0protoss menyinfo
DeViL zerg0-0zerg Veriolinfo
Harpner protoss0-0protoss h34D_hUnT3Rinfo

Horrora jsem tentokráte zastihl v jedné z online putyk, kde jsme kromě jiného probrali i jeho názor na dnešní zápasy...


Horror o zápasech 8. kola:

Reitor vs PredY

Reitor v minulém kole potvrdil moji predykci a porazil Ladabaze, každopádně Predymu se smál že má sux kontrol v PvT a že to nedává tak bych řekl že mu to bude chtít dát Predy pořádně sežrat..Predy 2:1

 

Lumpas vs Ladabaz

Lumpas vystřídal Reitora na dně tabulky, nicméně ještě nemá dohráno proti Menymu. Ladabaz se svým standart safe play by mohl být zranitelný proti naopak často greedy Lumpasovi, ale nakonec to nějak uplácá 2/1 pro protosse.

 

BloB vs meny

Meny všechny svoje PvP zápasy v lize vyhrál, BloB sice hraje solidně, bohužel úplně na ty nejlepší to nestačí. Meny posilněn z Dreamhacku novými poznatky buildů a nadšením jistě vyhraje :)

 

DeViL vs Veriol

ZvZ je o skillu, ZvZ je random. Zde se utkají tyto dva názory na tento mirror match. Skill by měl porazit random-ness takže by měl vyhrát logicky Devil, ale random logický není což by mohlo průběh zvrátit,...ale spíš ne.

 

Harpner vs h34D_hUnT3R

Odvěký souboj těchto protossů se táhne napříč historií českého starcraftu 2, ze které můžeme čerpat statistiku, ze které vyplývá, že Harpner častěji končí jako ten Veselejší. PvP je zajímavý matchup kde oba hráči Brouší hrany aby to měli o něco málo lepší než soupeř a urvali bod, což se právě většinou podaří Harpovi.

 

 

Stream z 1. ligy začíná ve čtvrtek ve 20:00 na SpectreTV.

Komentovaný stream z AverMedia ligy