Přejít k hlavnímu obsahu

Zeptejte se #1 - Kaparzo odpovídá

30. 8. 2013 | 11:36 Counter-Strike 2
Necelý týden jste se v seriálu "Zeptejte se" mohli ptát Davida 'Kaparzo' Laciny na různé otázky, na které vám sám odpoví. V tomto článku naleznete všechny jeho odpovědi na vybrané články. Pod článkem také naleznete anketu, v které můžete hlasovat o dalším hostovi.Zeptejte se #1 - David 'Kaparzo' Lacina arrow_: Zajímá mě, jestli si v CS:S opravdu cheatoval nebo ne?
Výchozí obrázek

Necelý týden jste se v seriálu "Zeptejte se" mohli ptát Davida 'Kaparzo' Laciny na různé otázky, na které vám sám odpoví. V tomto článku naleznete všechny jeho odpovědi na vybrané články. Pod článkem také naleznete anketu, v které můžete hlasovat o dalším hostovi.

arrow_: Zajímá mě, jestli si v CS:S opravdu cheatoval nebo ne?

Odpověd ti rád podám z první ruky - NE NECHEATOVAL, ten zápas si moc dobře pamatuji, škoda že není k dostání TV jelikož plno těch akcí je hlašených z deadcamery spoluhráčů. A že jsem si tam chodil jako pánko venku každe kolo bylo teamu SnoopY jedno jelikož to nikdo nekryl. Každopádně se Trayovi to video povedlo na jedničku a já mu děkuji, že moje jméno se od té doby zviditelnilo na československé scéně. Myslím si, že na lanu jsem potom všem zavřel hubu nebýt MajklaGO nebo kdo to tuhle dělal anketu a nepřidával manuálně hlasy hopsovi tak jsem byl i MVP. Dá se říci že stejná story jako dnešní natural, který tedy zahrál jenom finále.

Bordel: Kdo jsi?

Franta Jakubec nazdáááár, a ty ?

kmeco: Podla čoho si si dal nick Kaparzo ? Čo považuješ za svoj naj, naj, najväčší úspech ?

Jako malej kluk jsem viděl film Zachraňte vojína Ryana a chudák Kaparzo tam umřel, tak jsem si řekl, že za něj budu střílet, jelikož jsem začínal na MOH:AA a právě tahle hra byla dělána podle filmu. A můj nějvětší uspěch asi posledni 2 mesice výsledků na CS:GO.

A3Sports: Jaka by mohla byt pripadna nova sestava nEph ?

Něco už se skládá ale bůh ví, jak to nakonec dopadne ale prozatím budu mlčet :).

Akynos: Keby si mohol co by si v CSGO este zmenil a preco?

Určitě bych přidal příkaz na odstranění mrtvol jako byl na CS:S, stává se mi dost často, že zbytečně ucukávám na mrtvoly ;). A také bych rád poprosil Valve, abych neumíral, když už jsem dávno za stěnou, ale to by se prý mělo fixnout v dalším update.

MoOnTy: Máš rád viedenské alebo bratislavské párky?

Vídeňské.


(Kaparzo ještě s nEophyte.FSP na Prague Challange - STYKO, Vanto, Kaparzo, sneix, leskow)

elko-: Kolik hodin denně trávíš u GO?

Pokaždé jinak, ale když je před lankou tak samozřejmě co čas dovolí.

showy: Taky si myslíš, jako já se smetym, že sestavě když jsme jeli na první ICL byla jedna z nejlepších? Více kamarádi než spoluhráči? Vrátil by si čas?

Je pravda že v týmu to bylo víc než jen tým ale bohužel mě nebavilo být stále 2. - 4., tak jsem zkusil něco nového. Každopádně kdyby se stal zázrak a padalo to té sestavě jako doma, proč ne :) a DH někdy zopakujem ještě doufám :D.

ddave: Ohledně tvého soukromého života, máš přítelkyni?

Jelikož jsem odmalička vychováván jako sportovec bohužel jsem si prošel několika ošklivými zraněními, ale i přes to se u mě nic nezměnilo, že nemám rád kuřačky a alkoholičky a to v dnešní době těžce najdeš. Takže momentálně ne :)

Nixonn.: Proč jsi cheatoval v 1.6 ?

Řekl bych, že žádný 1.6kař neví pod jakým nickem jsem hrál 1.6ku takže pochybuji, že mě někdo může považovat za cheaterka :D ale zkusil si to tomíku.

nEcrologic_: Kaparzo co si myslíš o naší CZ/SK scéně?

Dobrá otázka, naše scéna je tak strašne zaostalá, že je mi z toho smutno a k tomu jak se tu lidi chovají, samý flame, každý si tu závidí ale to je v cz/sk normální. Škoda, že je tu málo týmů, kteří by se rádi někam dostali. ESL mrtvé, PZ mrtvé, GX mrtvé. Nejvíc co se mi asi nelíbí je, že lidi hrají jen PZ Ligu, místo toho, aby hráli ESL, které je v každé zemi primární, kdyby tomu tak bylo a hrála se ESL, aspoň jako PZ tak tu mohla být EMS, EPS. V posledni době se rozběhla A-series, kde byla aktivita a vypadá to, že i EPS klapne, ale bohužel po QD se tymy rozutekli každý jinám a už přes měsíc je to zase inactive, takže pokud s tím něco týmy neudělají, tak se tu u nás pro CS:GO ESL pohřbí.

logan.: Kdy plánuješ skončit s touhle hrou (myslim teď po updatu jak jsou zbrane se skiny malovany jak v malovankach)?

Pokud nedopadne sestava, tak bych asi ukoncil nejake aktivni hrani. Jinak update neni spatnej a skiny jsou fajn :D.

0L0V0: Čo povieš keď sa povie slovo Quietus day 2013 ? xD

Nóóóóóóóóó jen blbni, horor ? :D Byla to asi moje nejlepší LAN akce na které jsem byl lepší prostředí a herní podmínky jsem snad neměl ani na Maďarském ICL v hangáru. Chtěl bych určitě poděkovat organizátorům na nezapomenutelný zážitek doufám, že v dalších ročnících to bude ještě lepší!

scottie: Když jsi byl v CS:S zaplej, mysliš si že ti to pomohlo do budoucnosti k nečemu. Mezi nami to muselo byt těžký trefit modryho panaka a rozhodovat se jestli je nebo neni za zdi.

Za prvé zaplej jsem nebyl, ale zviditelnění určitě pomohlo a jestli si měl ty problémy rozeznat jestli je za nebo před tak si používal asi špatné prográmky.

Bordel: Jsi smutný, že nemáš bradku ?

Jednou jsem si řekl, budu jako ta koza z Brna, ale bohužel rostlo to pomalu neměl jsem nervy ;)

xarc: Co si myslis o mne?

Co jsem tak četl PZ komenty a HLTV.org blogy a komenty, tak jsi dobrý lízač análních otvorů.



(Kaparzo na Prague Challange)

SAMONE: Co říkáš na nový update, líbí se ti skiny nebo radši hraješ bez skinů? Preferuješ hraní s M4 s tlumičem nebo bez?

Skiny jsou celkem dobrý marketingový tah od Valve, mně je to jedno jestli mám skin nebo ne, na to tu hru nehraji a mám radši ty staré zbraně bez tlumičů, ikdyž to USP není zase tak špatné - "tichá smrt".

huhy: Je něco víc než strůdl?

Štrůdl mojí babičky je víc! Každopadne GJ, byl super :D.


Brnaoff: Jaký je důvod toho, že CZ scena je tak na h.vno a zahranični sceny jen rostou. Jaký je tvůj názor a co by si s tím třeba dělal?

Tuto otazku si pokládám stále častěji a myslím si, že by se naše týmy neměli rozpadat po prohraném zápase s mixem či jiným týmem stát stále při sobě a mít tu chuť se zlepšovat jezdit na všechny naše lanky, i když víš že na 1. místo nemáš, že tam jsou lepší týmy, ale ty zkušenosti jsou k nezaplacení a nadruhou stranu máš možnost poznat super lidi. Určitě bych doporučil hraní ESL A-series, kde by vlastně celá česká scéna měla hrát a tam je motivace se dostat do TOP8 a hrát pak MAIN A-series. Navíc si tu zde můžeš odnést plno zklušeností protože si zahraješ proti špičce naší scény.

johNNNN: Jak se z totálního nonamera, který měl videa na youtube jak cheatuje a neuměl záhrat ani na onlinu v CSS stal takhle známej (a dobrej?) hráč v CSGO?

Asi máš špatné informace, sice mám video na YT, ale že bych byl nonamer, to nevím. Jinak, co jsi pamatuji, tak náš tým byl nazván "onlineři", neprohráli jsem jediný online turnaj, což opět ukazuje, že si byl špatně informován a na LANU "mně" to padalo někteří z našeho týmu hold nezahráli to co doma. A jestli chceš být dobrý v něčem, co tě baví, tak musíš trénovat, ne jako ostatní ale dávat si navíc, ale hlavně musíš mít talent, ze dřeváka hráče pc her neuděláš :).

 

                                              

Koho si vyberete do dalšího dílu, můžete rozhodnout sami v hlasování níže. Hlasovat můžete až do soboty 20:00.

Štítky: Zeptejte se