Přejít k hlavnímu obsahu

Oznámení vydání herního rozšíření Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers Expansion

31. 8. 2013 | 01:32 Všechny hry
29. srpna 2013 - Praha - Wizards of the Coast dnes oznámila, že herní rozšíření Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers Expansion vyjde 18. září 2013*. Rozšiřujíc tak poslední verzi velmi úspěšné sběratelské série Duels of the Planeswalkers. Magic 2014 Expansion nabídne hráčům příležitost prozkoumat další sféry, bojovat s novými nepřáteli a čelit dalším výzvám.
Výchozí obrázek

29. srpna 2013 - Praha - Wizards of the Coast dnes oznámila, že herní rozšíření Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers Expansion vyjde 18. září 2013*. Rozšiřujíc tak poslední verzi velmi úspěšné sběratelské série Duels of the Planeswalkers. Magic 2014 Expansion nabídne hráčům příležitost prozkoumat další sféry, bojovat s novými nepřáteli a čelit dalším výzvám. Stejně jako plná verze hry bude k dispozici na Xbox LIVE ® Arcade, PC přes Steam ®, PlayStation ® Network, iPad ® a AndroidTM přes Google Play a Amazon App Store.

Magic 2014 Expansion bude také obsahovat nové funkce:

  • Pět nových herních balíčků (odemkněte 280 unikátních karet skrze řadu bitev)
  • Nové úrovně kampaní (bitvy procházející skrze šest nových single-player kampaní, objevování nových sfér Ravnici a Kamigawa)
  • Pět nových Challenges (ďábelské hádanky, které prověří strategické myšlení)
  • Odemykatelné položky (odemkněte nové osobní portréty, achievementy (úspěchy), trofeje a další)

Velmi jednoduchý tutoriál v Duels of the Planeswalkers umožňuje novým hráčům rychle proniknout do tajů hry Magic: The Gathering. Hráči, kteří již Magicy znají, se mohou v Magic 2014 těšit na nově zavedený herní mod Sealed Play, stejně jako na uvedení nových karet Sliverů do série Duels of the Planeswalkers.

Pro nejnovější informace a aktualizace navštivte MagicTheGathering.com a sledujte Magic na Facebooku a Twitteru.

O Magic: The Gathering

Magic: The Gathering® je první a světově nejrozšířenější sběratelskou karetní hrou.  Hráči se v roli mocných mágů zvaných Planeswalkeři (Sférochodci) snaží vydobýt slávu, poznání a moc. Mezi jejich zbraně patří kouzla, nestvůry a artefakty posbírané z nekonečně rozmanitého a unikátního fantasy světa. Magic je tištěn v 11 jazycích a má více než 12 milionů hráčů a fanoušků v 70 zemích celého světa. Pro více informací o Magic 2014 navštivte www.MagicTheGathering.com.