Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar hlásí comeback!

2. 9. 2013 | 16:52 Counter-Strike 2
Jedna z největších postav Counter-Strike v Čechách oznamuje návrat k aktivní kariéře!Před necelými pěti měsíci se Tomáš 'oskar' Šťastný přesunul do inaktivity, a to kvůli maturitě. Jak sám říká ve svém vyjádření, skoro každý den o svém možném comebacku uvažoval, jestli případný návrat bude mít nějaký smysl nebo ne.
Výchozí obrázek

Jedna z největších postav Counter-Strike v Čechách oznamuje návrat k aktivní kariéře!

Před necelými pěti měsíci se Tomáš 'oskar' Šťastný přesunul do inaktivity, a to kvůli maturitě. Jak sám říká ve svém vyjádření, skoro každý den o svém možném comebacku uvažoval, jestli případný návrat bude mít nějaký smysl nebo ne.

"Teď když pracuji, jsem rozhodnutnej pokračovat ve hraní, motivován, silnější než předtím, připravený být jedním z nejlepších v Evropě!" sdělil Šťastný prostřednictvím své fanouškovské Facebook stránky.

1
Třetí místo na AMD Invitational v Praze bylo vrcholem této sestavy. Zleva: kap1, oskar, GuardiaN, sneix, uno.

Po svém posledním působení v týmu Ladislava 'GuardiaN' Kovácse - Damage Gamers Belgrad - se kterým se mu podařilo uhrát pár krásných výsledků, se tak po menším přerušení aktivní kariéry opět vrací. Nabídek nemá nazbyt a během nejblížších dnů se sám rozhodne, kam sám zamíří.

Za zmínku stojí určitě ještě to, že byl kapitánem české reprezentace Davidem 'Kaparzo' Lacinou přidán do sestavy pro první reprezentační klání v CS: Global Offensive. ENC2013 začne během září. "Fanoušci, kamarádi, vy jste mě udrželi na živu a proto ty hry nenechám. Děkuji." dodal ještě Šťastný na závěr svého vyjádření.

Pokud máte na oskara jakoukoli otázku, můžete se ho zeptat právě v těchto prostřednictvím seriálu "Zeptejte se", který na PLAYzone začal opět fungovat po několika dílech v CS:Source. Neváhejte a ptejte se! Kde by jste například viděli oskara nejradši, v jakém týmu?

Štítky: oskar
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.