Přejít k hlavnímu obsahu

*Kvalitní mix sestava pod AG v pěti

11. 9. 2013 | 15:02 Counter-Strike 2
Slovenský střelec Tomáš 'benq1' Masaryk chystá pod barvami znovu aktivních Authority Gaming novou CS:GO sestavu.
Výchozí obrázek

Slovenský střelec Tomáš 'benq1' Masaryk chystá pod barvami znovu aktivních Authority Gaming novou CS:GO sestavu.

EDIT: Dlouho netrvalo a tento tým je v pěti. Mix pro turnaj v Districtu doplní hráč FrozenRiders Patrik 'FLasHK' Žižka. Tím také odpadá účast FR na turnaji, což v důsledku znamená ještě jednu věc - nejen hráč, ale tak PLAYzone redaktor, Milan 'Striker' Švejda bude na místě jako streamer, můžete se tak těšit na živě komentovaný přenos těch nejlepších zápasů!


Ale všechno pěkně popořadě. Než nová pětice spatří světlo světa, tak pod jménem organizace Authority Gaming už bude hrát nový tým a to již tento víkend. Tomáš 'benq1' Masaryk ještě před oznámením své nové pětice totiž složil mix, se kterým pojede dobýt třetí turnaj ze série Go4Prague v herně District.Prague.

1
Poslední působiště benq1ho (druhý zleva) - Gunrunners.

Mixtým v čele právě s Masarykem doplní další velice známá jména na domácí scéně. Po několika změnách v mnohých týmech je velká část hráčů volná, a právě na tom staví tenhle mix. Masaryk do své sestavy pro tento turnaj dokázal hráče, jako jsou Kaparzo a sneix z nEophyte. 

Dalším hráčem do party je Tomáš 'oskar' Šťastný, který nedávno opět "oprášil" své herní dovednosti a začal opět aktivně hrát, tenhle turnaj bude pro něj prvním po účinkování u FU.sk na CS:GO Prague Challenge. Pátý hráč pro Go4Prague #3 je zatím neznámý.

2
Oskar si zahrál i na loňském MČR, tehdy ještě ve starším Counter-Strike.

Jak bylo již zmíněno výše, po turnaji v District.Prague zřejmě představí benq1 novou sestavu, která bude působit právě pod Authority Gaming. Kdo by mohl v této sestavě působit, je zatím ve hvězdách. Viděli byste rádi nějaký další nově složený, a také velkými jmény nadupaný tým?

Neúplná sestava Authority Gaming pro Go4Prague #3:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Česká Republika} David 'Kaparzo' Lacina
{#Česká Republika} Patrik 'FLasHK' Žižka

Zdroj: Facebook stránka Authority Gaming

Štítky: authority gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.