Přejít k hlavnímu obsahu

Minecraft ročenka a oficiální příručka v předprodeji

Egmont.cz přidal do své nabídky i dvě knihy věnující se Minecraftu - Minecraft ročenka a Minecraft oficiální příručka, ve kterých najdete tipy vývojářů, autora a několika expertů na jednu z nejoblíbenějších her světa.Knihy jsou původně pochopitelně v angličtině, do vydání v češtině od Egmont.cz tedy zbývají téměř dva měsíce. Do té doby nezbývá než čekat a předobjednat si knihu, o které Egmont.cz napsal:
Výchozí obrázek

Egmont.cz přidal do své nabídky i dvě knihy věnující se Minecraftu - Minecraft ročenka a Minecraft oficiální příručka, ve kterých najdete tipy vývojářů, autora a několika expertů na jednu z nejoblíbenějších her světa.

Knihy jsou původně pochopitelně v angličtině, do vydání v češtině od Egmont.cz tedy zbývají téměř dva měsíce. Do té doby nezbývá než čekat a předobjednat si knihu, o které Egmont.cz napsal:

Jste uvězněni sami na neznámém novém světě. Denní světlo trvá pouhých deset minut, než padne noc a začnou se dít děsivé věci! To je svět, ve kterém se ocitnete, budete-li si chtít zahrát hru Minecraft.

Minecraft je sandboxová hra sestávající z budování a boření kostek, bez jakýchkoli pravidel, kde si můžete postavit doslova vše, co si dokážete přestavit. Hráč začíná v první dimenzi, takzvaném Světě, kde se objeví v jednom z několika prostředí (biomů): v bažině, na horách, v tajze, v poušti, v lesích, na travnatých pláních, v džungli, v polárních krajích, v oceánech a dokonce se může objevit i ve velice vzácném houbovém biomu. 

Ze Světa se můžete dostat do Netheru - pekelné krajiny zkázy a utrpení, nebo do Endu - děsivého kusu země uprostřed vesmíru, obývaného drakem! Ve hře najdete i ocenění, která získáváte v průběhu vašeho postupu hrou. Můžete hrát sami či s dalšími hráči, zvolit si tvořivý mód a postavit v něm ty nejúžasnější věci, které vás napadnou, nebo zvolit mód přežití, kde budete lovit, dolovat a bojovat s monstry, která vylézají za noci!

V těchto prvních knihách k Minecraftu najdete všechny informace, které budete potřebovat k přežití vašich prvních dnů. Je v nich plno tipů od samotného autora Notche a hlavního vývojáře Jeba, ale také je zde spousta rad od známých expertů na Minecraft, jako je Paul Soares ml. nebo CaptainSparklez, slavný Minecraft youtuber a autor videa „Minecraft Style“. S jejich pomocí budete brzy na dobré cestě stát se experty i vy sami!

Jaký druh dobrodružství si zvolíte, je pouze na vás!

Knihy najdete na Egmont.cz

Zdroj: egmont.cz
Štítky: Egmont.cz, minecraft