Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners představují MČR sestavu

25. 9. 2013 | 16:40 Counter-Strike 2
Dalším z řady týmů, kdo obměňuje sestavu pro Mistrovství ČR v počítačových hrách, je sekce hrající pod organizací Gunrunners.Kapitán poslední sestavy pod Gunrunners Matej 'MoOnTy' Kandlbauer sice před pár týdny oznámil konec s aktivním hraním, avšak vlastnictví slotu právě pro vrchol letošní sezóny ho zřejmě přiměl alespoň ještě na dočasnou dobu zůstat alespoň v nějaké aktivitě.
Výchozí obrázek

Dalším z řady týmů, kdo obměňuje sestavu pro Mistrovství ČR v počítačových hrách, je sekce hrající pod organizací Gunrunners.

Kapitán poslední sestavy pod Gunrunners Matej 'MoOnTy' Kandlbauer sice před pár týdny oznámil konec s aktivním hraním, avšak vlastnictví slotu právě pro vrchol letošní sezóny ho zřejmě přiměl alespoň ještě na dočasnou dobu zůstat alespoň v nějaké aktivitě.

1
Poslední známá CS:GO sestava Gunrunners - zleva: MoOnTy, queztone, benq1, sniper, ecko.

Kandlbauer si vé svém týmu udržel také dva hráče, kteří působili již v minulé pětici Gunrunners. Filip 'sniper' Melicher od té doby nikde nepůsobil, zatímco Tomáš 'benq1' Masaryk zkoušel štěstí v mixu s Kaparzem a spol. na turnaji v Districtu.

Partu pak doplňují dva Češi. Karel 'fredi' Královec naposledy působil pod Fearless Sharks, se kterými skončil na překvapivém čtvrtém místě na lanpárty v Dětkovicím, pátým je poté zřejmě stále ještě hráč eXtatus, kteří se však na MČR neprobojovali - Lukáš 'Luka5' Zeman.

Nynější sestava Gunrunners TruexX:

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk 
{#Slovenská Republika} Filip 'sniper' Melicher
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec

Zdroj: Facebook stránka Gunrunners CSGO

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.