Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhrajte s EERINESS Total War Rome 2

26. 9. 2013 | 00:29 Všechny hry
Česká Lípa, ČR – 25.9.2013 – Se spuštěním nových webových stránek si tým EERINESS připravil sérii soutěží pro své fanoušky a návštěvníky sociálních sítí.
Výchozí obrázek

Česká Lípa, ČR – 25.9.2013 – Se spuštěním nových webových stránek si tým EERINESS připravil sérii soutěží pro své fanoušky a návštěvníky sociálních sítí. V jedné z nich je nyní možné vyhrát herní novinku Total War Rome 2!

Herní weby hodnotí tuto hru velice pozitivně a zároveň sdělují: „Tato hra nesmí chybět ve sbírce žádnému fanouškovi série Total War a všeobecně strategických her!“ Tým EERINESS spolu s partnerem soutěže, internetovým obchodem Keys4Games.cz, dává možnost jednoduše vyhrát CD klíč právě k této novince, která navazuje na dnes již legendární Rome Total War.

Princip soutěže:

Soutěž je zcela jednoduchá. Stačí odpovědět na otázku:

JAKÝ ČESKÝ VÝZNAM MÁ SLOVO EERINESS?

POZOR: PODMÍNKOU SOUTĚŽE JE BÝT FANOUŠKEM OBCHODU KEYS4GAMES.CZ NA FACEBOOKU!!!


Malá nápověda, slovo pochází z angličtiny:). Odpověď zasílejte na email soutez@eeriness.eu, do předmětu uvádějte Rome 2. Ve zprávě nezapomeňte na odpověď, jméno, příjmení a město, kde bydlíte.

Výherce soutěže bude náhodně vybrán ze všech správných odpovědí.

O týmu EERINESS

EERINESS je české sdružení hráčů počítačových her, ve kterém působí jedni z nejlepších českých a slovenských hráčů. Od roku 2006 má připsáno více než 500 ocenění a je v současnosti právem řazeno mezi nejlepší organizace v České republice a na Slovensku.

Podpořit tým EERINESS můžete několika způsoby:

FacebookTwitterGoogle+YoutubeInstagram