Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o nejlepší in-game screenshot s cenami!

30. 12. 2013 | 20:24 Všechny hry
Stejně jako minulý rok, tak i tento rok GamersHaven.sk pořádají soutěž o nejlepší screenshot z jakékoliv hry. Zahrát si můžete i o velmi zajímavé ceny!UPDATE 30. 12. 2013: Soutěž prodloužena do 4. 1. 2014 a za první místo můžete vyhrát hru Call of Duty: Ghost místo FIFY 14.
Výchozí obrázek

Stejně jako minulý rok, tak i tento rok GamersHaven.sk pořádají soutěž o nejlepší screenshot z jakékoliv hry. Zahrát si můžete i o velmi zajímavé ceny!

GamersHaven.sk

UPDATE 30. 12. 2013: Soutěž prodloužena do 4. 1. 2014 a za první místo můžete vyhrát hru Call of Duty: Ghost místo FIFY 14.


Screenshoty budou přidávané adminy na facebook GamersHaven.sk a vyhraje screenshot, který vybere porota složená z adminů GamersHaven.sk a admina z PLAYzone.cz.

Průběh

Screenshoty posílejte na e-mailovou adresu info@gamershaven.sk, čas máte do 4. 1. 2014. Do e-mailu je třeba uvést i váš facebook profil, na který bude zaslána případná výhra. Výsledky budou zveřejněné 4. 1. 2014.

Podmínky

  • Soutěžící musí být fanouškem na facebooku GamersHaven.sk
  • Do soutěže se může zapojit kdokoliv bez ohledu na věk.
  • Každý soutěžící musí uvést název hry, ze které je screenshot pořízen.
  • Do e-mailu je třeba uvést vaše celé jméno a popř. přezdívku + facebook profil.
  • Screenshot nesmí být pořízen z internetu, pokud se tak stane, tak bude následovat zabanování hráče do dalších soutěží pořádané GamersHaven.

Ceny

1. místo - Call of Duty: Ghosts
2. místo - PayDay 2
3. místo - Náhodný Origin aktivační klíč/ Náhodný Steam aktivační klíč
4. místo - Náhodný Origin aktivační klíč/ Náhodný Steam aktivační klíč

Mediální partneři

Hry online – PLAYzone.cz