Přejít k hlavnímu obsahu

Voidle opouští Gambit Gaming

4. 11. 2013 | 20:47 League of Legends
Ruský tým Gambit Gaming se po třech měsících spolupráce loučí se svým supportem.Před začátkem summer splitu LCS EU se rozhodl Edward 'Edward' Abgaryan opustit tým, což byla pro Gambit první změna od začátku tohoto celku, který se poprvé ukázal na IEM Kiev, což už budou dva roky. Edwarda poté nahradil pro prvních pár týdnů Andrey 'D4rker' Plechistov.
Výchozí obrázek

Ruský tým Gambit Gaming se po třech měsících spolupráce loučí se svým supportem.

Před začátkem summer splitu LCS EU se rozhodl Edward 'Edward' Abgaryan opustit tým, což byla pro Gambit první změna od začátku tohoto celku, který se poprvé ukázal na IEM Kiev, což už budou dva roky. Edwarda poté nahradil pro prvních pár týdnů Andrey 'D4rker' Plechistov.

Plechistov ovšem onemocněl a během sedmého týdnu letní části LCS se tak museli Gambit poohlédnout po dočasném supportovi. V sestavě se tak poprvé objevil Erih 'Voidle' Sommermann, který se díky výborným výkonům brzy stal právoplatným členem týmu.

1

Nyní ovšem končí i tahle kapitola. Během dvouletého společného působení spolu vydržela čtveřice hráčů, která nyní musí opět hledat supporta. Důvodem odchodu Sommermanna není nedostatek invidiuálního skillu, nýbrž nedostatek zkušeností s hraním na top úrovni.

Nejvíce se logicky spekuluje o Edwardovi, který nedávno opustil Curse. Z obou stran sice padají názory, že se jejich cesty opět nespojí, ale čemu lze v poslední době věřit, co se týče evropské scény? Možností ovšem není mnoho, ovšem Gambit jistě nesáhnou vedle.

Zbylá čtveřice hráčů Gambit Gaming:

{#Ruská federace} Evgeny 'Darien' Mazaev - Top Laner
{#Ruská federace} Danil 'Diamondprox' Reshetnikov - Jungler
{#Ruská federace} Aleksei 'Alex Ich' Ichetovkin - Mid Laner
{#Ruská federace} Evgeny 'Genja' Andryushin - AD Carry

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.