Přejít k hlavnímu obsahu

FrozenRiders představuje novou LoL sekci

6. 11. 2013 | 17:59 League of Legends
Česká organizace FrozenRiders představuje novou sekci ve hře League of Legends.Nový tým se vedení FR rozhodlo složit netradičním způsobem. Společně se supportem jejich bývalé sekce Pavlem 'Soap' Křemenem začali pracovat na nápadu nevzít pod sebe již sehranou sekci, ale přímo pod organizací si jí složit. Nyní již je pětice složena a právě Soap jejich trenérem.
Výchozí obrázek

Česká organizace FrozenRiders představuje novou sekci ve hře League of Legends.

Nový tým se vedení FR rozhodlo složit netradičním způsobem. Společně se supportem jejich bývalé sekce Pavlem 'Soap' Křemenem začali pracovat na nápadu nevzít pod sebe již sehranou sekci, ale přímo pod organizací si jí složit. Nyní již je pětice složena a právě Soap jejich trenérem.

1

V sestavě možná narazíte na známá jména, avšak nejde o hráče, které by působily v těch nejlepších českých týmech. Ale i tak jednotlivcům určitě nebude chybět individuální skill, jelikož všichni se pohybují na eastovém serveru v diamantu. Zajímavostí je, že Jan 'Ducki' Sobek byl před nějakou dobou supportem Aleš 'Freeze' Kněžínka, než si ho vybraly ty nejlepší české týmy.

Vyjádření manažera a trenéra nového LoL týmu:

"Zdravím, po rozpuštění naší staré LoL sekce jsem si dal za úkol složit nový team, který se pokusí dostat na úroveň jako team předchozí. Po domluvě s klukama z vedení jsem se rozhodl připojit se k nim jako coach a najít novou sekci. I přes velký počet zájemců,který byl opravdu neskutečný, jsem byl nucen snížit výběr jedinců pod 10 ze kterých jsem složil team, který zde vidíte. Team se skládá z petice diamond hráčů, kteří nemají moc zkušenosti s competetivní scénou, s tím uz jim ale pomohu já. Takhle pospolu uz mají odehráno par her. Hlavní náplň teamu je zůstat pospolu, zlepšovat se, aktivně hrát a reprezentovat FR. Tým jako takový má velké ambice a já doufám, že jim to spolu dlouho vydrži a pokusí se získat nějaký ten úspěch jak na tuzemské scéně, tak na evropské.

Vyjádření topaře FrozenRiders.LoL:

"Zdravím všechny fanoušky Frozenriders jsem Michal „Fadeout“ Mokoš, nový top laner a kapitán nové LoL sekce. Předem chci poděkovat za důvěru vedení, kterou v nás vkládá. Věřím,že jak vedení,tak i fanoušky určitě nezklameme co se týče našich výsledků. Zatím se s klukama pouze sehráváme,seznamujeme se se stylem hry,který plánujeme hrát atp.. Na Teamspeaku zatím panuje pohoda a zdá se, že si všichni rozumíme a budem si moct během hry vyhovět. Pokusíme se samozřejmě co nejdřív začít hrát turnaje jako PZ nightcupy a go4lol, tudíž výsledky by se měli dostavit co nejrychleji."

Nynější sestava FrozenRiders.LoL:

{#Česká Republika} Michal 'Fadeout' Mokoš - Top laner
{#Česká Republika} Jan 'Keen' Řezníček - Jungler
{#Česká Republika} Marek 'pointzo' Truhlář - Mid laner
{#Česká Republika} František 'Varidas' Skakun - AD Carry
{#Česká Republika} Jan 'Ducki' Sobek - Support

{#Česká Republika} Pavel 'Soap' Křemen - Trenér

Štítky: FROZENRIDERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.