Přejít k hlavnímu obsahu

Gambit Gaming opět se starou sestavou!

7. 11. 2013 | 17:03 League of Legends
Ruský tým Gambit Gaming se po několika měsících opět vrací ke své staré sestavě.Vzpomenout si a navázat na vítězné časy, to je zřejmě cíl tohoto kroku Gambitu. Po odchodu a následném působení za mořem v Curse se koná návrat "ztraceného syna". Není samozřejmě řeč o nikom jiném, než o Edwardu 'Edward' Abgaryanovi.
Výchozí obrázek

Ruský tým Gambit Gaming se po několika měsících opět vrací ke své staré sestavě.

Vzpomenout si a navázat na vítězné časy, to je zřejmě cíl tohoto kroku Gambitu. Po odchodu a následném působení za mořem v Curse se koná návrat "ztraceného syna". Není samozřejmě řeč o nikom jiném, než o Edwardu 'Edward' Abgaryanovi.

Před pár dny jsme vás informovali o propuštění o odchodu Eriha 'Voidle' Sommermmana z Gambit Gaming (čtětě: Voidle opouští Gambit Gaming), kdy jako důvod byl uveden nedostatek zkušeností na nejvyšší úrovni. A kdo jiný by GG nabídl tolik zkušeností než Edward.

1
Vrátí se opět časy, kdy jako Moscow Five vládli evropské scéně?

Gambit jsou tak několikátým týmem během posledních pár dnů, kdo oficiálně oznámil novou sestavu. GG to ovšem oznámili malinko netradičně a namísto novinky na webu organizace udělali s Edwardem 15-minutový rozhovor, který můžete zhlédnout níže s anglickými titulkami.

První ostrou zkouškou pro Gambit Gaming bude best-of-three zápas tři dny před Vánocemi, který se bude konat v Los Angeles během klání o zbylá místa v LCS. Gambit se zde utkají proti třetímu druhému celku Severní Ameriky - XDG Gaming, tedy bývalými Vulcun Techbargains.

Nynější sestava Gambit Gaming:

{#Ruská federace} Evgeny 'Darien' Mazaev - Top Laner
{#Ruská federace} Danil 'Diamondprox' Reshetnikov - Jungler
{#Ruská federace} Aleksei 'Alex Ich' Ichetovkin - Mid Laner
{#Ruská federace} Evgeny 'Genja' Andryushin - AD Carry
{#Ruská federace} Edward 'Edward' Abgaryan - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.